2021 AUZEF Bahar Dönemi Çevrimiçi (Online) Yarıyıl Sonu (Bitirme Sınavları)

2021 AUZEF Bahar Dönemi Çevrimiçi (Online) Yarıyıl Sonu (Bitirme Sınavları)
İstanbul Üniversitesi Auzef Bahar Dönemi Çevrimiçi (Online) Yarıyıl Sonu (Bitirme Sınavları) 10-19 Haziran 2021 tarihlerinde uygulandı. Sınav sonuçları 23 Haziran tarihinde açıklandı.

Bitirme (Final) sınavlarında her bir dersin sınavı için 35 dakika süre verildi ve bu sürede cevaplamanız için çoktan seçmeli 25 adet soru yöneltildi.

2020 - 2021 Eğitim Öğretim yılı bahar yarıyılında AUZEF Ara (Vize), Bitirme (Final) ve Telafi (Bütünleme) Sınavları çevrim içi (Online) olarak gerçekleştirildi. Sınavların toplam başarı puanına katkısı, Ara Sınav (Vize) %40, Bitirme (Final) ve Telafi (Bütünleme) Sınavları % 60 şeklindedir.

Sınav sonuçları açıklandı. 10-19 Haziran tarihleri arasında online olarak final sınavları gerçekleşmişti, 2021 AUZEF final sınavı sonuçları açıklandı. Açık öğretim öğrencilerinin beklediği sonuçların ardından sorgulama sayfası da aranıyor.

AUZEF SINAV SONUÇLARI SORGULAMA

AUZEF FİNAL SINAVI SONUCU NASIL ÖĞRENİLİR

AUZEF 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi çevrim içi (online) Bitirme (Final) Sınavı sonuçları açıklandı. Sınav sonuçlarınızı http://esinav.istanbul.edu.tr/ adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifreniz ile görüntüleyebilirsiniz.

Yarıyıl Sonu (Telafi Sınavları)01 - 05 Temmuz 2021
Mezuniyete Üç Ders Sınavı25 Temmuz 2021

3
0
3
0
3
3
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.