2022-2023 Anadolu Üniversitesi AOF Bahar Dönemi Kayıt Yenileme işlemleri başladı

2022-2023 Anadolu Üniversitesi AOF Bahar Dönemi Kayıt Yenileme işlemleri başladı
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2022-2023 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Kayıt Yenileme işlemleri başladı.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AÇIKÖĞRETİM, İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ 2022-2023 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME DUYURUSU

Bu duyuru Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2022-2023 Öğretim Yılı Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemlerini kapsamaktadır.

Kahramanmaraş merkezli 06 Şubat 2023 günü meydana gelen ve 10 ilimizi doğrudan etkileyen depremler nedeniyle Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerindeki depremzede öğrencilerimizden ücret muafiyeti talep etmeleri halinde 2022-2023 Öğretim Yılı Bahar Döneminde dönem öğretim materyali ve laboratuvar/uygulama dersi ücreti alınmayacaktır.

Kayıt yenileme işlemleri;

  • 13 Şubat 2023 Pazartesi günü başlayıp,
  • 02 Mart 2023 Perşembe günü saat 22.00’de sona erecektir.

Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını yeniletemeyecektir.

Kayıt yeniletecek öğrencilere Fakülte tarafından ders ataması yapılmayacaktır. Öğrenci bir yarıyılda toplam 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde en fazla 10 ders seçebilecektir.

Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından e-Devlet şifresi veya öğrenci şifresi ile yapılacaktır.

Ödeme bilgileri ders seçimi sayfasında veya Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasında yer alacaktır. Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2022-2023 Öğretim Yılı Bahar Dönemi ödemelerini kayıt yenilemenin son günü olan 02 Mart 2023 tarih saat 22.30’a kadar; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından gerçekleştirebilir.

Öğrenciler yaptıkları ödemenin, 2022-2023 Öğretim Yılı Bahar Dönemi kayıt yenileme tutarına ait olup olmadığını mutlaka kontrol etmelidir. Sadece eski borcunu ödeyen, ancak 2022-2023 Öğretim Yılı Bahar Dönemi ders seçimi işlemine göre belirlenen kayıt yenileme bedelini ödemeyen öğrencilerin kayıtları yenilenmez.

02 Mart 2023 tarihinden sonra Bahar Dönemi kayıt yenileme için sunulan mazeret kabul edilmeyecek ve işlem yapılmayacaktır.

Kayıt yenileme işlemini yapan öğrenciler kayıt yenileme tarihleri içinde aosogrenci.anadolu.edu.tr adresinden Kayıt Bilgi bağlantısına girerek, kayıtlarının yenilenip yenilenmediğini mutlaka kontrol etmelidir.

Kaydı yenilenen öğrenci, kayıt yenileme tarihleri içinde, ödediği dönem öğretim materyal ücreti tutarının altında olmamak şartıyla seçtiği dersi silip yerine başka bir ders seçebilir veya yeni ders ekleyebilir. Yeni ders durumuna göre dönem öğretim materyal ücreti farkı oluşan öğrenci, fark borçlarını Bahar dönemi için 27 Mart-07 Nisan 2023 tarihleri arasında ödeyebilecektir. Bu tarihten sonra yasal faiz başlatılacaktır.

Kayıt Yenileme ve Öğrenci Kılavuzu için tıklayınız

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.