2022 ATA AÖF güz dönemi bütünleme sınav soruları cevapları yayımlandı

2022 ATA AÖF güz dönemi bütünleme sınav soruları cevapları yayımlandı
ATA AÖF sınav soruları ve cevapları yayımlandı. ATA AÖF bütünleme sınavı 05-06 Şubat 2022 tarihlerinde, üç oturumda, yüz yüze yapıldı. Sınava giren öğrenciler heyecanla kaç puan alacaklarını araştırmaya başladılar.

Sorular ve cevapların açıklanmasının ardından tahmini puanlar hesaplandı. Peki, ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

ATA AÖF sınav soruları ve cevapları ile ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, ‘Değerli öğrencimiz, sınav soruları ve cevapları LMS'ye yüklenmiştir. lms3.ataaof.edu.tr adresinde sol menüde yer alan soru itiraz sayfasından sınav sorularını görebilir ve yine bu sayfadan Çarşamba günü (09 Şubat 2022) saat 18:00'a kadar soru itirazında bulunabilirsiniz. Aynı zamanda AtaMeta uygulamamızın “Sınav İşlemleri” katından da sınav sorularına itiraz edebilirsiniz. Sınav Sorularına İtiraz İşlem Kılavuzuna ulaşmak için http://www.ataaof.edu.tr/dosyalar/soruitiraz.pdf adresini tıklayınız.’ denildi.

ATA AÖF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak

ATA AÖF sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz belli olmadı. 25-26 Aralık 2021 tarihlerinde düzenlenen final sınavı sonuçları 6 Ocak tarihinde açıklanmıştı. Sınav sonuçlarının bir hafta içinde açıklanmasını bekliyoruz.

2
0
2
0
2
2
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.