2022 İBB burs başvuru sonuçları açıklandı

2022 İBB burs başvuru sonuçları açıklandı
İBB burs başvuru sonuçları açıklandı. Başvuruda bulunan adaylar, sonucunu öğrenmek için sabırsızlanıyor. İBB burs başvuru sonuçları haberimizdeki link üzerinden sorgulanıyor. İBB bursları ne zaman yatacak?

2022-2023 Eğitim yılında İBB bursundan yararlanmak isteyen öğrenciler, İBB burs başvurusunda bulundu. 26 Eylül - 16 Ekim tarihleri arasında tamamlanan İBB burs başvuru sonuçları bugün açıklandı. İBB, üniversite öğrencilerine 4 bin 500 TL burs verecek.Peki İBB burs sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?

21 Aralık’ta erişime açılan burs başvuru sonuçları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin sitesi olan https://gencuniversiteli.ibb.istanbul/Sonuc.aspx adresinden erişime açıldı. Adaylar T.C. kimlik numarası ve doğum tarihiyle burs sonucu sorgulama işlemi yapabilirler.

İBB bursları ne zaman yatacak? İstanbul Büyükşehir Belediyesi burs ödemeleri 1. taksiti hesaplara yatırıldı mı? İBB burs ücreti ne kadar?

İBB BURS BAŞVURU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İBB bursları ne zaman yatacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2022-2023 eğitim öğretim yılı burs başvuru sonuçlarını erişime açtı. Sonuç ekranında burs almaya hak kazanan adaylar ödeme tarihlerini gündemlerine aldı.

İBB’den daha önce yapılan açıklamaya göre İBB burs ödemeleri 3 parça şeklinde yatırılacak. Öğrencilere 4.500 TL ödemelerinin 1.500 TL olarak yatırılması bekleniyor.

Burs ödeme tarihlerine ilişkin resmi bir açıklama bulunmuyor. Konuyla ilgili detaylar geldiğinde habere eklenecektir.

7
3
7
5
18
6
4
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.