2022 KPSS ÖABT soru ve cevapları açıklandı

2022 KPSS ÖABT soru ve cevapları açıklandı
Bu pazar ise öğretmen adayları için KPSS ÖABT sınavı düzenlendi. İki oturum halinde yapılan KPSS ÖABT sınav sorularının ne zaman açıklanacağı ise şimdiden merak konusu olmuştu.

02 Ekim 2022 tarihinde uygulanan 2022-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarları (her test için % 10’ları) aşağıdaki bağlantıda erişime açılmıştır.

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 02 Ekim 2022 tarihinde saat 18.30'dan itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ulaşabilecektir. Temel soru kitapçığı görüntüleme süreci, 12 Ekim 2022 tarihinde saat 23.59’da sonlanacaktır.

ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ (ÖABT-Pazar Sabah)

ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ (ÖABT-Pazar Öğleden Sonra)

3
5
3
4
3
3
4
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.