2022 Uğur Kabul Sınav Sonuçları

2022 Uğur Kabul Sınav Sonuçları
8-9 Ocak 2022 Uğur Kabul Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak, Uğur Okulları Bursluluk sınav sonuçları ne zaman açıklanır detaylar haberimizde...

Uğur Okulları Kabul Sınavı Sonuçları

Uğur Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları, 8-9 Ocak 2022 günleri uygulanan UĞUR Kabul Sınavı değerlendirme işlemlerinin Uğur Okulları Merkezi değerlendirme faaliyetlerinden sonra online olarak 13 Ocak 2022 Perşembe günü açıklandı.

Sonuçlarınızı, sınava girmiş olduğunuz okulumuzdan öğrenebilirsiniz. 30 gün süreyle Metodbox deneyimden faydalanmak için okulumuzdan sınav sonuç karnenizi almayı unutmayın.

2022-2023 eğitim öğretim dönemi için Uğur Okulları'nda burs olanağı sağlayacak 'Uğur Kabul Sınavı'na 150 binin üzerinde öğrenci katılım gösterdi.

Uğur Okulları'ndan yapılan açıklamaya göre, yarım asrı aşkın deneyim ve başarı geleneği ile öğrencilerini geleceğe hazırlayan Uğur Okulları’nın her yıl düzenlediği Uğur Kabul Sınavı (UKS) 8-9 Ocak’ta Türkiye’nin 52 ilinde eş zamanlı gerçekleştirildi. Öğrencilerin gelecek eğitim öğretim yılında Uğur Okullarında burslu okuyabilmesine olanak tanıyacak 'Uğur Kabul Sınavı'na 150 bin 490 öğrenci katıldı. Sonuçları önümüzdeki günlerde açıklanacak Uğur Kabul Sınavı, Türkiye genelinde tüm öğrencilerin yüzdelik dilimlerini görmelerine, eksiklerini tespit ederek kendilerini geliştirmelerine katkı sağlayacak.

269
508
371
166
318
344
685
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.