2024 MSÜ Sınava giriş belgeleri yayımlandı

2024 MSÜ Sınava giriş belgeleri yayımlandı
2024 MSÜ Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'na girecek adayların Sınava Giriş Belgeleri ÖSYM'nin web sitesinde yayımlandı. Hemen T.C. kimlik numaranız ve aday şifrenizle giriş yaparak sınav yerinizi öğrenin!

3 Mart 2024 tarihinde Milli Savunma Üniversitesi'nin (MSÜ) Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'na (MSÜ) girecek adayların heyecanı artıyor. ÖSYM, 22 Şubat 2024 tarihi saat 14.00'ten itibaren adayların sınava girecekleri bina ve salon bilgilerini gösteren Sınava Giriş Belgelerini yayımladı.

Adaylar, T.C. kimlik numaraları ve aday şifrelerini kullanarak ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi (https://ais.osym.gov.tr) üzerinden Sınava Giriş Belgelerini edinebilecekler.

Dikkat Edilmesi Gerekenler:

  • Sınav günü saat 10.00'dan sonra sınava girecek adaylar binaya alınmayacaktır. Adayların sınava giriş belgelerini ve gerekli diğer belgeleri (kimlik belgesi, fotoğraf vs.) yanlarında bulundurmaları ve sınava zamanında ulaşmaları önemle rica olunur.
  • Sınavla ilgili tüm güncel bilgiler ÖSYM'nin resmi web sitesinde ve sosyal medya hesaplarında duyurulacaktır. Adayların sınava ilişkin tüm gelişmeleri takip etmeleri ve resmi kaynaklardan bilgi edinmeleri tavsiye edilir.

2024 MSÜ'ye girecek tüm adaylara başarılar dileriz!

Temel Kurallar için tıklayınız

1
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.