2024 MSÜ sonuçları ne zaman açıklanacak

2024 MSÜ sonuçları ne zaman açıklanacak
3 Mart tarihinde askeri öğrenci olabilmek için sınava katılım sağlayan binlerce kişi, ÖSYM tarafından yayımlanan 2024 sınav takvimini araştırmaya başladı. Yayımlanan sınav takvimiyle birlikte 2024 MSÜ sınav sonuçları için tarih belli oldu.

2024 MSÜ sınav sonuçları için gözler ÖSYM'nin sonuç sorgulama ekranına çevrildi. Milli Savunma Üniversitesi'nde askeri öğrenci olarak eğitim alabilmek için sınava giren adaylar için sonuç tarihi belli oldu. Peki, MSÜ sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

2024 MSÜ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2024 MSÜ sınav sonuç tarihi belli oldu. Buna göre; 2024 MSÜ sınav sonuçları 28 Mart 2024 Perşembe günü saat 10.00'da açıklanacak.

MSÜ SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numarası ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve ÖSYM mobil uygulamalarından öğrenebilecekler.

MSÜ SONUÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYIN

1
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.