22 Mayıs 2016 KPSS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

22 Mayıs 2016 KPSS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
Kamu Personeli Seçme Sınavının sonlanmasının ardından merak edilen sonuç açıklanma tarihini açıklıyoruz.

Bilindiği gibi Kamu Personeli Seçme Sınavı Genel Kültür, Genel Yetenek 22 Mayıs 2016 ( bugün ) saat 11.30'da sona erdi. Gün içinde saat 14.00'da ise Kamu Personeli Seçme Sınavı Eğitim Bilimleri Sınavı başladı. Sınav 120 dakika sürecek ve saat 16.00'da tammalandı. 

KPSS Genel Kültür ve Genel Yetenek sınavlarından çıkan adayların ortak yorumları sınavda soruların çözümüne sürenin yetmediği akıllarında oluşan ortak soru işareti ise KPSS'nin hangi tarihte açıklanacağı idi. 

Bilindiği gibi Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinden KPSS Lisans sonuçlarının açıklanması hakkında bir duyuru yayımlanmıştı. 

Bilindiği gibi KPSS sonuçları sınavdan kısa bir süre sonra açıklanıyordu. Ancak bu yıl ÖSYM tarafından alınan bir karar doğrultusunda sınav sonuçları biraz geç açıklanacak. ÖSYM tarafından yapılan açıklama ile sınav Kamu Personeli Seçme Sınavı Lisans sonuçlarının 14 Temmuz 2016 Perşembe günü açıklanacağı belirtildi. Sınav ile alakalı tüm tarih bilgilerini Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesinde 2016 yılı sınav takviminden edinebilirsiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.