24-25 Aralık AUZEF Bitirme (Final) Sınav Sonuçları

24-25 Aralık AUZEF Bitirme (Final) Sınav Sonuçları
24-25 2022 Aralık AUZEF Bitirme (Final) Sınav Sonuçları 2 Ocak Pazartesş günü açıklandı.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı bitirme sonuçları açıklanmıştır. Sınav sonuçlarınızı auzefsinav.istanbul.edu.tr adresi üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

Sınav soru itirazlarınızın cevaplarına aksis.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS hesabınıza giriş yaparak Öğrenme Yönetim Sistemi (ÖYS)’nde yer alan Sınav İşlemleri menüsünden ulaşabilirsiniz.

Sınav sonuçlarına itirazınızı aksis.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS hesabınıza giriş yaparak Öğrenme Yönetim Sistemi (ÖYS)’nde yer alan Sınav İşlemleri menüsünden 03 Ocak 2023 saat 23.59’a kadar yapabilirsiniz. Farklı yollardan yapılacak sınav sonuç itirazları dikkate alınmayacaktır.

Açık öğretim programlarında dört (4) yanlış cevap, bir (1) doğru cevabı götürmektedir. Sınav puanı hesaplanırken yapılan her yanlış cevap için alınan toplam puandan 1,25 puan düşülmektedir. Sınav sonuçları öğrencinin toplam net cevap sayısı esas alınarak hesaplanmaktadır.

91
23
4
1
3
3
2
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.