24-25 Aralık AUZEF Bitirme (Final) Sınavı sınav giriş yerleri belli oldu

24-25 Aralık AUZEF Bitirme (Final) Sınavı sınav giriş yerleri belli oldu
24-25 Aralık AUZEF sınav giriş yerleri yayımlandı, AUZEF sınav giriş belgesi görüntüleme nasıl ve nereden yapılır bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

AUZEF sınav belgesi sorgulama ekranı, final sınavına kısa süre kala öğrencilerin gündemine geldi. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı bitirme (final) sınavı için sınav merkezi tercihleri 29 Kasım tarihine kadar tamamlandı. Güncelleme işlemini yapan adaylar üniversiteden gelecek sınav yerleri duyurusuna odaklandı. Öğrenciler https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/login adresinden AKSİS kullanıcı bilgileri ile sisteme giriş yapıp sınav giriş belgelerine erişim sağlayacaklar.

AUZEF sınav belgesi nasıl alınır

AUZEF final sınavı öncesi sınav yerleri ilan edilecek. Öğrenciler https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/login adresinden AKSİS kullanıcı bilgileri ile sisteme giriş yapıp sınav giriş belgelerine ulaşabilecekler. Ancak sınav yerleri henüz açıklanmadı.

AUZEF SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

AUZEF sınavları ne zaman yapılacak

AUZEF yarıyıl sonu, bitirme sınavları 24-25 Aralık 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Sınavlarda başarısız olan veya ortalama yükseltmek isteyen öğrenciler için telafi sınavları 04-05 Şubat 2023 tarihlerinde yapılacak.

1
1
1
0
1
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.