24-25 Kasım AÖF sınavı saat kaçta başlayacak

24-25 Kasım AÖF sınavı saat kaçta başlayacak
Yüz binlerce üniversite öğrencisi Açıköğretim Fakültesi öğrencisi güz dönemi ara sınavına girecek. Peki, 24-25 Kasım AÖF sınavı saat kaçta başlayacak? İşte AÖF sınav saatleri ...

Sınav Saatleri Hakkında Bilgilendirme

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınav sisteminde sınav günleri ve sınav saatleri yönetmelik gereği sabit olarak belirlenmiştir. Açıköğretim sınav günleri Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere iki ayrı oturumda gerçekleştirilmektedir. Cumartesi günü sabah oturumu ve öğleden sonra, pazar günü sabah oturumu ve öğleden sonra olmak üzere toplam dört farklı oturumda tamamlanır.

1. ve 3. Sınıf öğrencileri sabit olarak her zaman sabah oturumunda sınava girerler.
2. ve 4. Sınıf öğrencileri ise öğleden sonraki oturumda sınava tabi tutulurlar.

Önemli: Eğer alttan veya üstten ders alınmıyorsa, o öğrenci bir günde sadece tek oturuma girer. Eğer alttan veya üstten alınan ders var ise ozaman öğrenci gün içerisinde iki ayrı oturumda sınava tabi tutulur.

Sınav saatleri sabit olması nedeniyle, sınav yerleri açıklanmadan önce öğrenciler hangi saatte sınava gireceklerini tahmin edebilir. Bir öğrenci bir oturumda en fazla 4 dersten sınava girebilmektedir.

Aöf sınav saatleri aşağıdaki şekildedir:
Sabah oturumu: 09:30
İkinci oturum: 14:00

AÖF sınavları bu hafta gerçekleşiyor. AÖF vize sınavlarına giren öğrenciler emeklerinin karşılıklarını alıp alamadıklarını merak ediyor. Şimdi öğrencilerin akıllarındaki sorulardan bir tanesi “AÖF soru ve cevapları ne zaman açıklanacak?” diğeri ise “AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?”…. İşte AÖF detayları…

AÖF SORU VE CEVAPLARI AŞAĞIDAKİ LİNKLER ÜZERİNDEN AÇIKLANACAK

AÖF SORU VE CEVAPLAR

AÖF sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz ise aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

AÖF SINAV SONUÇLARI

SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN?

Sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 20 gün içinde Öğrenci Girişi sayfadan açıklanmaktadır. Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmamaktadır. Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 5 (beş) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz. Sınav giriş belgesinde belirtilen yer ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmaz. Her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün değildir.

AÖF SINAV GEÇME NOTLARI

84 – 100 AA 4,00 Geçti
77 – 83 AB 3,70 Geçti
71 – 76 BA 3,30 Geçti
66 – 70 BB 3,00 Geçti
61 – 65 BC 2,70 Geçti
56 – 60 CB 2,30 Geçti
50 – 55 CC 2,00 Geçti
46 – 49 CD 1,70 Ortalamaya Bazlı Geçti
40 – 45 DC 1,30 Ortalamaya Bazlı Geçti
33 – 39 DD 1,00 Ortalamaya Bazlı Geçti

SINAV SORU VE CEVAPLARI İLE SINAV SONUÇLARININ İNTERNETTE YAYIMLANMASI

Geçmiş yıllardan günümüze kadar yapılmış açıköğretim sınavlarının sorularına Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sınav Yayınlama Sisteminden erişebilirsiniz. http://sinav.eogrenme.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak çıkmış sınav sorularına bakabilir ve cevap anahtarı kısmından soruların doğru cevaplarını görebilirsiniz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.