24 Mayıs İş Güvenliği Uzmanlığı sınav soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak

24 Mayıs İş Güvenliği Uzmanlığı sınav soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak
24 Mayıs 2014 tarihinde yapılan İş Güvenliği Uzmanlığı sınav soruları yayınlandı. İş Güvenliği Uzmanlığı sınav soruları ve cevapları sitemizde yer alacak.

24 Mayıs 2014 tarihinde yapılan İş Güvenliği Uzmanlığı sınav soruları yayınlandı mı? İş Güvenliği Uzmanlığı sınav soruları ve cevapları sitemizde yer alacak. 24 Mayıs 2014 tarihinde yapılacak 2014-İSG Mayıs Dönemi Sınavına başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmış ve sınav giriş yerleri ÖSYM tarafından açıklanmıştır. Adaylar sınav giriş belgelerine https://ais.osym.gov.tr adresinden ulaşabilirler.

24 Mayıs 2014 tarihinde yapılan İş Güvenliği Uzmanlığı sınav soruları cevapları ve sonuçları ÖSYM ile birlikte sitemize eklenecektir.

Sınav soruları cevapları ve sonuçları sitemizde yayınlanacaktır. ÖSYM Sınav sorularını %10 oranında yayınlamaktadır.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.