24. Özel Güvenlik Yenileme Eğitim Sınav Takvimi

24. Özel Güvenlik Yenileme Eğitim Sınav Takvimi
24. Özel Güvenlik Yenileme Eğitim Sınav Takvimi belli oldu.

06 Eylül 2013: Belirtilen tarih dâhil olmak üzere eğitim kursunu tamamlamış olan kursiyerlerin, 24’üncü Yenileme Eğitimi sınavına girme hakları vardır. Bu tarihten sonra eğitimini tamamlayan kursiyerler ancak bir sonraki sınava girebileceklerdir.

07 – 11 Eylül 2013: Özel güvenlik yenileme eğitimini tamamlamış kursiyerlerin eğitim bilgileri ile sınava girecek olan kursiyerlerin dijital ve onaylı listelerinin çıktı olarak eğitim kurumlarınca mesai bitimine kadar İl Emniyet Müdürlüklerine teslimi için son tarihtir. Dijital olarak teslim edilen dosya ile onaylı yazılı liste aynı verileri içermelidir.

11 – 16 Eylül 2013: İl Emniyet Müdürlüklerinin sınava girecek olan adayların listelerini, eğitim kayıtları ile karşılaştırarak kontrol ettikten sonra, sınava giriş ücretlerinin verilen hesap numarasına yatırılması/yatırtılması amacıyla eğitim kurumlarına gönderecekleri son tarihtir.      (İl Özel Güvenlik Şube Müdürlükleri sınava katılacak adayların sınav ücretlerinin kişiler adına, ayrı ayrı yatırılması/yatırtılması hususunu eğitim kurumlarına tebliğ edeceklerdir.)

11 – 18 Eylül 2013: Eğitim kurumlarınca sınav giriş ücretlerinin bankaya yatırılması/yatırtılması ve sınav ücreti yatırılan adayların sınav kayıtlarının yapılabilmesi için listelerin İl Emniyet Müdürlüklerine bildirileceği son tarihtir.

16 – 19 Eylül 2013: Eğitim ve sınav listelerinin İl Emniyet Müdürlükleri personelince mesai saati bitimine kadar özel güvenlik hizmetleri projesine kaydedilmesi için son tarihtir. Projeye kaydedilen veri ile listelerin bire bir aynı olması gerekmektedir. Barkod sistemine geçildiği için bu tarihten sonra eğitim ve sınav kaydı kesinlikle yapılmayacaktır.

19 – 22 Eylül 2013: Sınava girecek kursiyerlerin yerleştirmeleri yapılacaktır.

20 – 27 Eylül 2013:Optik okuyucu formlara barkod basımı yapılacaktır.

30 Eylül - 05 Ekim 2013: Sınav sorularının baskı işlemleri EGM Basımevinde yapılacaktır.

02 Ekim 2013: İl Emniyet Müdürlüklerimizin uzaklıklarına bağlı olarak kuryeler soru dağıtımına başlayacaktır.

05 Ekim 2013: Cumartesi günü saat 10.00, Sınav tarih ve saatidir.

06 – 25 Ekim 2013:Uygulamalı Atış Sınavı’nın yaptırılacağı ve atış sonuçlarının, İl Emniyet Müdürlükleri personelince özel güvenlik hizmetleri projesine kaydedilmesi için son tarihtir.

01 Kasım 2013: Sınav Sonuçlarının açıklanacağı tarihtir.

04 - 08 Kasım 2013: Sınav sonucuna itiraz etme süresi ve özel güvenlik hizmetleri projesine itirazların girileceği tarihtir.

11 – 13 Kasım 2013: Sınav sonuçlarına itirazların değerlendirileceği ve sonuçların açıklanacağı tarihtir.

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.