25-26 Kasım 2015 TEOG Soruları ve Cevapları 1. Dönem Nasıl Olacak Yorumlar

25-26 Kasım 2015 TEOG Soruları ve Cevapları 1. Dönem Nasıl Olacak Yorumlar
Türkçe Matematik Fen ve Teknoloji İngilizce Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile İnkilap Tarihi TEOG Soruları ve cevapları 25-26 Kasım 2015 Çarşamba Perşembe günkü sınavların hemen akabinde bu sayfada olacak.

Sınava girecek olan öğrenciler bu sayfada yorum yapıyorlar.

TEOG ilk aşama sınavı 25-26 Kasım 2015 tarihlerinde yapılacak, sonra lise seçme zamanı. Öncelikle bütün öğrencilere başarılar diliyorum. Ama bu sınavdan önce ben birkaç veriyi paylaşmak istedim. Çünkü şuna eminim ki bütün veliler ve öğrenciler TEOG aşamasını çocuklarının geleceği için sanki hayatlarının en önemli aşaması gibi görüyorlar. Ama bunun ne kadar büyük yanılgı olduğunu bu yazıyı okuduğunuzda anlayacaksınız diye umuyorum. Bu yazıyı okuduktan sonra çocuklarınızın biraz daha test çözmesi yerine biraz daha beceri kazanması konusunda çalışacağınızı umuyorum. Ama eminim veliler öğrenciler lise seçimi için ellerinde bir tane taban puan rehberi puan kaç gelirse nereyi kazanırım diye sanal bir kandırmaca yaşıyordur. Oysa lise eğitimi bunun çok ötesinde bir anlam taşıyor, lise çocuğunuzun kişiliğini, gelecekte ilgileneceği alanı, nasıl bir sosyal çevreye sahip olacağını, dünya vatandaşı olup olmayacağı, sıradan bir insan mı yoksa seçkin bir birey mi olacağını belirleyecek önemli bir eğitim kademesidir.

Ülkemizde lise eğitiminin bu konularda başarısız olduğunu söylememiz abartı olmayacaktır. Şimdi bir daha düşünün ülkemizde lise mezunları üniversite sınavları için test çözmekten başka ne yapıyor ya da sizin çocuğunuzda lisede bundan farklı ne yapacak? Oysa dünyanın gelişmiş ülkelerinde lise mezuniyet kavramları bizden çok daha farklı.

25 26 Kasım 2015 1. Dönem TEOG sınav soruları Nasıl Olacak Zor mu Kolay mı?

Değerli öğrenciler TEOG soruları çok zor olmayacak daha doğrusu, şu an okulda gördüğünüz konulardan çıkacak, çok korkmaya gerek yok sadece okul derslerini bol tekrar edip, yine çokça soru çözmenizde fayda var.

25 Kasım 2015 Çarşamba TEOG Türkçe Matematik Din Kültürü Sınav Soruları Cevapları

26 Kasım 2015 Perşembe TEOG Fen ve Teknoloji İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük İngilizce Sınav Soruları Cevapları Yorumları  ile Bu Sayfada Olacak.

TEOG Puan Hesaplama İçin Tıkla

Kaynak:Eğitim Sistem

0
1
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.