25-26 Kasım AÖF soru ve cevapları

25-26 Kasım AÖF soru ve cevapları
AÖF vize sınavları hafta sonu uygulandı. Sınavın ardından AÖF soru ve cevapları açıklandı mı, AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, Sorular ve cevaplar ne zaman açıklanacak gibi sorular araştırılmaya başladı.
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 25-26 Kasım tarihlerinde vize sınavı bu hafta sonu uygulandı. Her sınav sonrası sınav soru ve cevapları öğrenciler tarafından heyecanla beklenirken sonuçların AÖF soru ve cevapları açıklandı mı? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? gibi soruların cevabı merakla bekleniyor.
 
Sınavlar Türkiye ve K.K.T.C. Lefkoşa'da aynı saatlerde sabah 9.30'da, öğlenden sonra 14.00'da yapılmaktadır. Sınavlarda soru kitapçığı ve cevap kâğıdı olarak iki tür belge kullanılmaktadır. Sınavlar beş seçenekli çoktan seçmeli test şeklinde yapılmaktadır. Sınavın yapıldığı Cumartesi ve Pazar günlerinde AÖF büroları 08.00 – 16.30 saatleri arasında hizmet vermektedir.
Açıköğretim sınavı, Cumartesi ve Pazar günü yapılan sabah ve öğle oturumları sona erdi.
 
Sınavlar Türkiye ve K.K.T.C. Lefkoşa'da aynı saatlerde sabah 9.30'da, öğlenden sonra 14.00'da yapılmaktadır. Sınavlar beş seçenekli çoktan seçmeli test şeklinde yapılıyor. AÖF'te değişen sistemle ilk defa 4 yanlış, 1 doğruyu götürecek.

AÖF VİZE SORU VE CEVAPLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

25-26 Kasım 2017 tarihlerinde yapılan AÖF ara sınavları soru ve cevapları yayımlanmıştır. Tüm derslere ait soruların eKampüs sistemine yüklenmesi tamamlanmıştır. Sınav soru ve cevaplarına https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz
 
Anadolum eKampüs Sistemi hizmetlerinden faydalanabilmeniz için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.
 
Tarayıcınızın adres çubuğuna https://ekampus.anadolu.edu.tr yazıp enter tuşuna basın.
Karşınıza çıkan sayfada Giriş Yap: Anadolu Üniversitesi butonuna tıklayın.
Sonraki ekranda ise Anadolu Üniversitesi’nin size vermiş olduğu hesap bilgilerini kullanarak Oturum Aç butonuna tıklayın.
Sisteme giriş yaptıktan sonra Derslerim başlığı altında kayıtlı olduğunuz dersleri ve bu dersler altında ders içeriklerini görebilirsiniz.

AÖF ARA SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde Öğrenci Girişi sayfadan açıklanmaktadır.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.