26 Mart Sınav Koleji Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları

26 Mart Sınav Koleji Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları
Bu yazımızda sizlere 26 Mart Sınav Koleji Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda bilgiler vereceğiz.

Sınav Koleji Bursluluk Sınavı 26 Mart Cumartesi günü yapılacak. 4. 5. 6. 7. 8. 12. sınıflara ve 9. sınıflar için de TEOG başarısına göre öğrenci alınacak. Sınav Koleji Bursluluk Sınavına şu anda 3. 4. 5. 6. 7. ve 11. sınıfta okuyan öğrenciler katılabilecek. Anaokulu ve diğer sınıflara ise kontenjan dahilinde, görüşme ile öğrenci kabul edilecek. Sınav Koleji Bursluluk Sınavı ile 2016-2017 Eğitim Öğretim döneminde öğrencilere burslu eğitim görme imkanı sunulacak.

Sınav Koleji Bursluluk Sınavı Başvurularını Online olarak 1 Mart 2016 tarihinden itibaren yapabilirsiniz.

Özgün eğitim modeli eğitim ve öğretimde fark yaratmaya çalışan Sınav Koleji, öğrencilerin doğru bilgiye ulaşmalarında rehberlik ederek, gelişmeye ve yeniliklere açık, bir yaklaşım ve anlayışla çalışmalarına devam etmektedir. Sınav Koleji Bursluluk Sınavı 26 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirilecek. Sınav Koleji Bursluluk Sınavı sonuçları ve Sınav Okullar Kayıt Ücretleri ile ilgili bilgilere aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

6
9
5
4
4
4
206
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.