27 Şubat ABC Koleji Bursluluk Sınav Sonuçları

27 Şubat ABC Koleji Bursluluk Sınav Sonuçları
Bu yazımızda sizlere 27 Şubat ABC Koleji Bursluluk Sınav Sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda bilgiler vereceğiz.

27 Şubat ABC Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları, sınav sonuçlarının değerlendirilme işlemlerinin tamamlanmasının ardından açıklanacak. 4,5,6,7 ve 8,9,10,11. Sınıf öğrencilerinin katıldığı sınavdan alınana başarıya ve puana istinaden öğrencilere Burslu eğitim alma imkanı sağlanacak. ABC Koleji Bursluluk Sınavı Puanınızı öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Belli bir Kontenjan kapsamında verilecek olan ABC Koleji kayıt hakkı ve buna bağlı burs oranları kazanan öğrenciler 3 Mart 2016 tarihinde ABC Okullarının internet siesinden duyrulacaktır. ABC Koleji bursluluk sınavı ve sonuçları ile aklınıza takılan ya da merak ettiğiniz tüm konuları aşağıdaki verdiğimiz iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

ABC Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ

ABC Okulları erken kayıt avantajlarından, indirimlerinden yararlanmak için okulun Öğrenci Kabul ve Kayıt departmanına başvurunuz.

0
0
0
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.