28-29 Kasım TEOG soruları zor mu kolay mı olacak?

28-29 Kasım TEOG soruları zor mu kolay mı olacak?
28-29 Kasım teog yorumları, 28-29 merkezi sistem sınav yorumları, 28-29 kasım TEOG sınavları

2013-2014 eğitim öğretim yılında ilk defa uygulayacağı 8.sınıf merkezi sistem ortak sınavları ile ilgili en çok mereak edilen konulardan biri sorulacak soru tipleriydi.

MEB örnek TEOG sınav sorularını yayımlayarak bir anlamda bu merakı bir nebze de olsa gidermiş oldu. Aslında sorular incelendiğinde geçmiş yıllarda çıkmış sbs soruları iel özdeş olduğunu sizde göreceksizin. Benim kişisel görüşüm bu sınavların özellikler 1.dönem merkezi sistem ortak sınavların daha kolay olacağı yönünde.

Çünkü konu alanları oldukça dar ve çalışılacak konular belirlenmiş durumda. Tabi 2.dönem yapılacak merkezi sistem sınavlarını bu kadar kolay olacağını düşünmüyorum zira konu kapsamı genişliyor.

28 Kasım 2013 Türkçe merkezi sistem ortak sınav soru ve cevapları

28 Kasım 2013 Matematik merkezi sistem ortak sınav soru ve cevapları

28 Kasım 2013 Din Kültürü merkezi sistem ortak sınav soru ve cevapları

29 Kasım 2013 Fen ve Teknoloji merkezi sistem ortak sınav soru ve cevapları

29 Kasım 2013 İnkılap Tarihi merkezi sistem ortak sınav soru ve cevapları

29 Kasım 2013 İngilizce merkezi sistem ortak sınav soru ve cevapları

Biz bloğumuzda MEB örnek teog sınav sorularını yayılmadık. Mutkala inceleyin. Çoğu öğrencimiz soruların oldukça kolay olduğu düşüncesinde.

TEOG Çıkabilecek Sorular ve Cevapları

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.