28 Şubat Pusula Akademi Temel Lisesi Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları

28 Şubat Pusula Akademi Temel Lisesi Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları
Bu yazımızda sizlere 28 Şubat Pusula Akademi Temel Lisesi Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları ne zaman açıklanacağı konudunda bilgiler vereceğiz.

Pusula Akademi Temel Lisesi Bursluluk Sınavı başvuruları başladı. 2016 - 2017 Eğitim Öğretim yılı kapsamında verilecek olan burs ile Pusula Akademi Temel Lisesi'nde eğitim almak isteyen 9. 10. 11. sınıf öğrencileri başvuru yapmak için aşağıdaki linke tıklayabilirler.

Pusula Akademi Temel Lisesi Bursluluk Sınavı, 28 Şubat Pazar günü saat 10:00- 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Bursluluk Sınavı seans ve saat bilgileri için aşağıdaki iletişim bilgilerinden Pusula Akademi Temel Lisesi'ne ulaşabilirsiniz.

Pusula Akademi Temel Lisesi Bursluluk Sınavı sonuçları, 28 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek olan Bursluluk Sınavı sonuçları değerlendirmesinin tamamlanmasının ardından açıklanacak. Pusula Akademi Temel Lisesi Bursluluk Sınavı sonuçları ve bursluluk bilgileri ile ilgili bilgileri sitemizden online olarak takip edebilirsiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.