28 ve 29 Ekim'de hastane ve eczaneler açık mı

28 ve 29 Ekim'de hastane ve eczaneler açık mı
İşte vatandaşlar tarafından merak edilen 29 Ekim’de hastane ve eczaneler tatil mi, 28 Ekim’de hasta ve eczaneler yarım gün tatil yapacak mı sorularının cevapları…

28 Ve 29 Ekim'de Hastaneler Ve Eczaneler Açık Mı

29 Ekim tarihinin resmi tatil olması sebebiyle bu günde hastane ve eczaneler açık değil. Hastanelerde resmi tatil günlerine muayene veya başka sebeplerle randevu verilmiyor. Fakat hastanelerin acil servis bölümü resmi tatiller, dini bayramlar da dahil olmak üzere 7 gün 24 saat hizmet veriyor. Aynı şekilde eczaneler de 29 Ekim tarihinde açık olmayacak. 29 Ekim tarihinde eczaneye gitmek isteyenlerin nöbetçi eczanelere gitmesi gerekiyor.

Bununla birlikte yarım gün resmi tatil olan 28 Ekim'de de hastane ve eczanelerin açık olup olmadığı araştırılıyor. 28 Ekim'de hasta ve eczaneler kaça kadar açık sorusu yoğun olarak araştırılıyor. 28 Ekim'de hastane ve eczaneler öğle tatiline kadar açık olacak. 28 Ekim'de öğle tatilinden önce eczaneye gidemeyenlerin de nöbetçi eczanelerin listesine bakması, listede bulunan eczanelerden birini tercih etmesi gerekiyor.

Nöbetçi eczanelere buradan ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.