29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerinde neler hissediyorsunuz

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerinde neler hissediyorsunuz
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerinde neler hissediyorsunuz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerinde çok mutlu hissediyorum. Konuşmalar yapılırken, şiirler okunurken heyecanlanıyorum. Atalarımızın yaptıklarıyla gururlanıyorum. Onlara minnet duyuyorum.

Yıllardır kutlanan ve her yıl aksatmadan tam 29 Ekim günü sevinç ile hem öğrenciler tarafından kutlanırken hem de büyük protokol sahibi kişilerin Atatürk’ün mezarını ziyaret ederek taçlandırdıkları bir gündür. Bugüne özel olduğu için törenler düzenlenir. Cumhuriyet Bayramı için düzenlenmiş törenlerde şiirler okunur. Yapılan törenlerde içim sevinçle dolar ve milletimizin önderi olan Atatürk’ün bizlere bahşettiği güzellikler aklıma gelir. Kendimi mutlu hissederim ve törenleri izlerken de büyük bir heyecan ile takip ederim.

1702
371
878
150
252
153
948
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum