29 Nisan 2015 TEOG Matematik soru ve çözümleri cevapları

29 Nisan 2015 TEOG Matematik soru ve çözümleri cevapları
2015 TEOG Matematik soru çözümleri MEB tarafından saat 13.00'da açıklandı. TEOG Matematik A , B , C , D kitapçığı soru çözümleri eba.gov.tr sitesinde.

2015 yılı TEOG Matematik soru ve cevapları çözümleri ile birlikte videolu olarak eba.gov.tr sitesi üzerinden öğrencilere açıldı. TEOG matematik A , B , C , D kitapçığı soru çözümlerini öğrenciler videodan izleyerek öğrenebiliyorlar.

TEOG sınavlarının dün ilk oturumu yapıldı ve öğrenciler Türkçe, Matematik, Din Kültürü sınavlarına girdiler. Bugün de TEOG 'da İnkılap Tarihi, İngilizce, Fen ve Teknoloji sınavları yapıldı. MEB 2015 yılı TEOG sınavının ikinci oturumu yurt genelinde 970 merkezde, 18 bin 349 okulda, yurt dışında 8 ülkede 16 merkezde, 282 bin 512 öğrencinin katılımıyla gerçekleşiyor.

TEOG TÜRKÇE , MATEMATİK VE DİN SORULARI
TEOG Ortak sınavlarının dün yapılan birinci oturumunda, sırasıyla Türkçe, matematik, din kültürü ve ahlak bilgisi ders yazılıları yapıldı. TEOG sınavında Türkçe dersinden 20 soru yöneltildi. Matematik dersi ile Din Kültürü dersinden de 20 soru cevaplayan öğrencileri yanlış işaretledikleri cevaplar etkilemeyecek. TEOG Ortak sınavlarında A, B, C ve D kitapçığı olmak üzere öğrencilere dört kitapçık veriliyor. Sınav süresi her ders için 40 dakika, dinlenme süresi ise 30'ar dakika oluyor. Ancak özel eğitime ihtiyacı olan öğrenciler için her bir dersin sınav süresi 55'er dakika olarak belirlendi.

Kaynak:Eğitim Sistem

3
20
1
5
4
7
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.