29 Nisan İSG Sınav Soruları, Yorumları

29 Nisan İSG Sınav Soruları, Yorumları
ÖSYM tarafından 29 Nisanda uygulanan İSG 1. dönem sınav sorularını adaylarla beraber tartışıyoruz. Sınav size göre kolay mıydı, zor muydu? Sizlerde yorum yaparak görüşlerinizi belirtebilirsiniz.
İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı sona erdi. Söz konusu sınava ilişkin adaylarımızın yorumlarını alıyoruz.
 
İSG SINAV DETAYLARI
 
İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı başvuruları ÖSYM tarafından 21-29 Mart 2017 tarihleri arasında alındı. Söz konusu sınav bugün saat 10.00'da başladı ve 75 dakika sürdü.
 
İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavında ilk defa YGS'de uygulanan ÖSYM'nin 9.45 kuralı da uygulandı. Sınava 9.45'den sona gelen adaylar sınav salonlarına alınmadı.

İSG SINAV YORUMLARI, SINAV SORU ve CEVAPLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı hakkında adaylarımızın yorumlarını alıyoruz. Sınav soruları size göre kolay mıydı, zor muydu? Sınavda hatalı olduğunu düşündüğünüz soru var mıydı? Sınav esnasında şikayetçi olduğunuz bir durumla karşılaştınız mı?
 
Sınav hakkındaki yorumlarınızı aşağıdan yorum yaparak diğer adaylarla paylaşabilirsiniz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.