36 beden ölçüleri nedir, 36 beden kaç kilo, S mi, hangi bedene karşılık geliyor

36 beden ölçüleri nedir, 36 beden kaç kilo, S mi, hangi bedene karşılık geliyor
36 beden ölçüleri nedir, 36 beden kaç kilo, S mi, hangi bedene karşılık geliyor bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Beden ölçülerinizi bilmiyorsanız basit hesaplama işlemi yaparak beden ölçülerinizi bulabilirsiniz. 36 beden olduğunuzu anlayabilmek için hem boy hem de kilo dengesi son derece önemlidir. Bu ölçüleri şu şekilde belirlemek mümkündür:

  • 1.60 boyunda olanlar 45- 50 kilogram arasında
  • 1.65 boyunda olanlar 50- 55 kilogram arasında
  • 1.70 boyunda olanlar 55- 60 kilogram arasında
  • 1.80 boyunda olanlar 60- 65 kilogram arasında

Bu boy ve kilo kriterlerini taşıyan kişiler 36 beden olarak tanımlanır.

36 Beden S mi

36 beden S beden grubu içerisinde yer alıyor. Bu bedende olan kişiler XS ile M arasında bir beden ölçüsüne sahiptir. Kıyafet alımı yaparken de bu beden ölçüleri oldukça dikkat edilmesi gereken konular arasında yer alır.

36 beden ölçüleri nedir

36 beden olduğunuzu öğrenebilmek için kilogram olarak hangi ölçülerde olduğunuzu bilmeniz gerekiyor. Bu beden grubu 45- 65 kilogram arasında değişebilir. Boyunuzun kilonuza oranı bu süreçte son derece önemli bir detaydır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.