4-5 Mayıs AÖF Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak ?

4-5 Mayıs AÖF Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak ?
4-5 mayıs AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 4-5 Mayıs tarihlerinde yapılan AÖF vize sınavlarının sonuçlarının

Açıköğretim AÖF vize sınavlarına giren öğrencilerin gözü kulağı AÖF sınav sonuçlarında. AÖF sınav sonuçları AÖF'nin resmi sitesinden mi duyurulacak yoksa AÖF'nin mobil uygulaması üzerinden mi?

AÖF sınav sonuçları için geri sayım başladı. AÖF sınav sonuçlarının Mayıs ayının sonunda açıklanması bekleniyor. AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili net bir tarih yok. Açıköğretim Fakültesi AÖF yönetiminin sürpriz yapması bekleniyor. Şubat ayında yapılan AÖF sınav sonuçlarının geç açıklanması tepkilere sebep olmuştu. Bahar Dönemi Kayıt tarihlerinin başlamasına sayılı günler kala açıklanan AÖF sınav sonuçları kayıt yenileyecek öğrencileri zor durumda bırakmıştı.

AÖF sınav sonuçları mobilden mi internetten mi açıklanacak?

Son AÖF sınav sonuçları ilk önce internetten değil de mobil uygulamalar üzerinden kamuoyuna duyurulmuştu. Sadece akıllı telefon kullanıcısı öğrenciler AÖF sınav sonuçlarını öğrenebilmişti. Akıllı telefon kullanmayan AÖF öğrencileri bu duruma isyan etmiş, tepkilerini mail ve telefon yoluyla AÖF yönetimine iletince AÖF yönetimi geri adım atmış ve AÖF sınav sonuçlarını internet üzerinden de duyurmak zorunda kalmıştı.

Milyonlarca öğrencinin ter döktüğü AÖF vize sınavlarından alınacak notlar final sınavları için hayati öneme sahip. AÖF öğrencilerinin bütünleme hakkı olmadığı için vize ve final sınavlarından alınacak notlar çok önemli.

AÖF SINAV SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.