4 Kasım KPSS Önlisans Soruları ve Cevapları

4 Kasım KPSS Önlisans Soruları ve Cevapları
KPSS Önlisans sınavına ait soru ve cevaplar 6 Kasım Salı günü ÖSYM tarafından erişime açılmıştır. Sınav sonuçları ise 29 Kasım tarihinde açıklanacak.

Kpss Önlisans Sınav Tarihi Ne Zaman?

KPSS Önlisans sınavı saat 10.15'de başladı. Sınav toplamda 130 dakika sürdü. 12.25 itibariyle de sona erdi.

Adaylara Genel Yetenek'ten 60, Genel Kültür'den de 60 olmak üzere toplamda 120 soru soruldu.

Kpss Önlisans Soruları Ve Cevapları Ne Zaman Açıklanacak?

KPSS soruları ve cevapları, sınavın ardından bir hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. ÖSYM, KPSS Soru ve Cevaplarının %10'luk kısmının açıklayacak. KPSS Soru ve Cevaplarını ÖSYM'nin sayfasından ulaşabilirsiniz.

4 Kasım 2018 tarihinde uygulanan 2018-KPSS Ön LisansTemel Soru Kitapçığına, sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 6 Kasım 2018 tarihinde saat 16.15’ten itibaren erişilebilir. Sınava başvuran adaylar, 10 gün süreyle ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile soruların tamamına ulaşabilir.

2018- KPSS Ön Lisans Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarı (% 10) aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur.

Merkezimiz tarafından yapılan sınavlarda okuyucu yardımı alan görme engelli adaylara; şekil, grafik, tablo, resim gibi görsel verilerin yer aldığı sorular ile karmaşık ifade içeren sorular sorulmamaktadır.

2018-KPSS Ön Lisans sınavında, yardımcılı görme engelli adaylara sorulmayan sorular (% 10) testlere göre aşağıda verilmiştir.

2018-KPSS ÖN LİSANS Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı (% 10) indirmek için tıklayınız

KPSS ÖNLİSANS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

4 Kasım Önlisans sınav sonuçları 29 Kasım 2018 Çarşamba günü açıklanacaktır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.