4 Mayıs AÖF Vize Soruları ve Cevap Anahtarı, 4 Mayıs 2013 AÖF Vize Soruları ve Cevapları, AÖF Vize Soruları ve Cevaplarını öğren ve İndir..

4 Mayıs AÖF Vize Soruları ve Cevap Anahtarı, 4 Mayıs 2013 AÖF Vize Soruları ve Cevapları, AÖF Vize Soruları ve Cevaplarını öğren ve İndir..
ÖSYM tarafından 4 mayıs 2013 tarihinde düzenlenen AÖF Vize Soruları ve Cevapları açıklanıyor...Detayları öğrenmek için tıklayınız.

Öğrenci kimliğinizi sınavlarda yanınızda bulundurmak zorunda olduğunuzdan salon başkanı, öğrenci kimliğinizdeki fotoğraftan yararlanarak kimliğinizi belirlemekte güçlük çektiği takdirde.

ÖSYM açıkladığı bilgilerde Açık Öğretim sınavı AÖF sınavına girmek için AÖF sınav giriş yerleri belgesi bilgilerini açıkladı.

Evet ÖSYM açıklamasında 4-5 mayıs tarihleri arasında yapılacak olan AÖF Sınavı için öğrencilerin yanlarında bulundurmaları gerektiği malzemeleri açıkladı.

İŞTE SINAV GİRİŞ YAPARKEN YANINIZDA OLMASI GEREKENLER!

1-Sınava Giriş Belgesi: İlgili sınava ait http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinden veya AÖF bürolarından alınan öğrencinin nerede sınava gireceğini gösteren belgedir.

2-Öğrenci Kimlik Kartı veya Belgesi: Anadolu Üniversitesi tarafından verilen Öğrenci Kimlik Kartı veya Öğrenci Tanıtım Kartı ya da AÖF bürolarınca verilen fotoğraflı ve onaylı “ Sınavda Geçerli Öğrenci Kimlik Belgesi ”dir. Kayıtlarda verdiğiniz fotoğraf öğrenci kimlik kartınıza aktarılacaktır. Öğrenci kimliğinizi sınavlarda yanınızda bulundurmak zorunda olduğunuzdan salon başkanı, öğrenci kimliğinizdeki fotoğraftan yararlanarak kimliğinizi belirlemekte güçlük çektiği takdirde sizi sınava almayabilir.

3-Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi: Nüfus Cüzdanı, Sürücü Belgesi, Pasaport veya bunlara eşdeğer kimlik belgesi.

Daha geniş bilgiler için de resmi internet sitesini kullanabilirsiniz.

AÖF Mayıs 2013 Vize sınavları 4-5 Mayıs 2013 tarihinde yapılacak. Sınavlar cumartesi ve pazar oturumu şeklinde iki günde yapılacak.

AÖF 2013 Vize Sınav Takvimi

1. Oturum 4 Mayıs 2013 Cumartesi Saat:09.30
2. Oturum 4 Mayıs 2013 Cumartesi Saat:14.00
3. Oturum 5 Mayıs 2013 Pazar Saat:09.30
4. Oturum 5 Mayıs 2013 Pazar Saat:14.00

Sınav soru ve Cevapları Açıköğretim e -öğrenme portalında sınavdan 1 gün yada 2 gün sonra paylaşlıyor.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.