4. Sınıf İngilizce 1. Ünite Classroom Rules Sayfa 9-22 Cevapları Pasifik Yayınları

4. Sınıf İngilizce 1. Ünite Classroom Rules Sayfa 9-22 Cevapları Pasifik Yayınları
4. Sınıf Pasifik Yayınları İngilizce 1. Ünite Classroom Rules Sayfa 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ve 22 Soruları ve Cevaplarını yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

UNIT 1 CLASSROOM RULES CEVAPLARI

Sayfa 10 Cevapları

1. Follow the lines and find the objects. Then, listen and repeat. (Çizgileri takip edin ve nesneleri bulun. Daha sonra dinleyin ve tekrarlayın.)

a desk --> bir masa
a dustbin --> bir çöp kovası
a board --> bir tahta
a pencil case --> bir kalem kutusu
a ruler --> bir cetvel
an eraser --> bir silgi
a pencil sharpener --> bir kalemtraş

Print out the dice template in the qr code. Cut it out and make a dice. Use it for the boardgames. (Zar şablonunu qr kodda yazdırın. Kesip bir zar yapın. Masa oyunları için kullanın.)

Sayfa 11 Cevapları

2. Listen and number. (Dinle ve numaralandır.)
A-4
B-1
C-3
D-2

3. Listen and repeat. (Dinle ve tekrar et.)

4. Work in pairs. Use the keywords. Make dialogues as in part 2. (Çiftler halinde çalışın. Anahtar kelimeleri kullanın. Bölüm 2'deki gibi diyaloglar yapın.)

come in – go out – give – eraser –pencil sharpener

Sayfa 12 Cevapları

5. Look and listen. Then, work in pairs. Choose three pictures and act out dialogues as in track 4. (Bak ve dinle. Daha sonra çiftler halinde çalışın. Üç resim seçin ve 4. parçadaki gibi diyalogları canlandırın.)
1- be quiet please.
2- clean the board please.
3- loak at the board, please.
4- go back to your please.
5- open the window please.
6- close the door please.
7- please come in.
8- the pencil please.
9- open the door please.

Sayfa 13 Cevapları

6. Colour and cut the finger puppets. Work in pairs. Ask and answer questions with “May/Can I.....?”. Say instructions and act out. (Parmak kuklalarını renklendirin ve kesin. Çiftler halinde çalışın. “Mayıs/Yapabilir miyim....?” ile soru sorun ve cevaplayın. Talimatları söyleyin ve harekete geçin.)

Sayfa 15 Cevapları

7. Look, read and say the answers. Then, work in pairs and act out. (Bakın, okuyun ve cevapları söyleyin. Daha sonra çiftler halinde çalışın ve harekete geçin.)

1. May I join you? Of course.
2. Can I stay here? Yes come in.
3. Turn on the lights, please. Sure.
4. Turn it off, please. Sure.
5. May I leave now? Of cource.
6. Can I take your eraser? Here you are.

8. Work in pairs. Ask for permission, make requests and answer. (Çiftler halinde çalışın. İzin isteyin, istekte bulunun ve cevap verin.)

Sayfa 16 Cevapları

9. Play in groups of three and roll the dice. Move the number of spaces on the dice. The first student at “FINISH” is the winner. (Üçlü gruplar halinde oynayın ve zarları atın. Zardaki boşluk sayısını hareket ettirin. “FINISH”de ilk olan öğrenci kazanır.)

Sayfa 17 Cevapları

10. Let’s remember the numbers. Listen and repeat. (Rakamları hatırlayalım. Dinle ve tekrar et.)

11. Count from 1 to 20. (1'den 20'ye kadar sayın.)

Sayfa 18 Cevapları

12. Let’s count from 20 to 50. Listen and repeat. (20'den 50'ye kadar sayalım. Dinleyin ve tekrarlayın.)

Sayfa 19 Cevapları

13. Listen and circle. (Dinleyin ve daire içine alın.)

14. Count the numbers from 1 to 50. (1'den 50'ye kadar sayıları sayın.)

15. Say the numbers below. (Aşağıdaki sayıları söyleyin.)

Sayfa 20 Cevapları

16. Play in groups of four. Roll the dice and move forward. Say the number or answer the question in this box. (Dörtlü gruplar halinde oynayın. Zarları atın ve ilerleyin. Bu kutudaki numarayı söyleyin veya soruyu yanıtlayın.)

Sayfa 21 Cevapları

17. Write the numbers in the puzzle. (Sayıları bulmacanın içine yazın.)

Sayfa 22 Cevapları

Prepare a visual dictionary. Write the new words. Stick or draw pictures for them. (Görsel bir sözlük hazırlayın. Yeni kelimeleri yazın. Onlar için resimler yapıştırın veya çizin.)
Prepare simple puppets and make dialogues as in part 6. Ask for and give permission. (Basit kuklalar hazırlayın ve 6. bölümdeki gibi diyaloglar yapın. İzin isteyin ve verin.)
Prepare a poster of classroom rules. Draw or stick pictures. (Sınıf kurallarını içeren bir poster hazırlayın. Resim çizin veya yapıştırın.)

16
1
16
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.