5-6 Ocak AÖF İşletme Güz Dönemi Ara Sınav Soruları ve Cevapları

5-6 Ocak AÖF İşletme Güz Dönemi Ara Sınav Soruları ve Cevapları
5-6 Ocak AÖF İşletme Güz Dönemi Ara Sınav Soruları ve Cevapları

Yeni uygulamayla devam edilen ve 5-6 Ocak 2013 tarihinde yapılacak olan Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi Ara sınavları soru ve cevaplarının açıklanma bilgisi Anadolu Üniversitesi ile eş zamanlı olarak sitemizde duyurulacaktır... Soru ve cevapların en geç 8-9 Ocak 2013'de açıklanması bekleniyor. AÖF dışında soruların herhangi bir platformda yayınlanması yasaktır. Soru ve cevaplar sayfasına ulaşmak ile ilgili yönerge ve ilişkili sayfa linklerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz...

Açıköğretim Fakültesi 2013  Bütünleme  Soru Ve Cevaplarına  ulaşma  yönergesi:

Anadolu Üniversitesi İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakülteleri 2001 yılından bu yana sınav soruları ve cevap anahtarları e-Kitap biçiminde  yayınlanmaktadır .  Öğrenciler  TC kimlik  numarasıyla  oturum açarak (Açıköğretim Fakültesi oturum açma sayfası:

http://yillik.eogrenme.anadolu.edu.tr/Portal/Giris.aspx "Fakülte" başlığından "Sınav Soruları" seçeneğine, "Bölüm" başlığından öğretim yılını, "Ders" başlığından istenen sınavı seçerek sınav sorularına  erişebilirler .

Eğer Açıköğretim sistemiyle  öğrenim  gören Açıköğretim Fakültesi, İşletme Fakültesi ve İktisat Fakültesi öğrencisi  iseniz, "T.C. Kimlik  Numaranız " ile e- Öğrenme  Portalına oturum açabilirsiniz.

Eğer Açıköğretim sistemiyle  öğrenim  gören Batı Avrupa  Programı   öğrencisi  iseniz, " Öğrenci   Numaranız " ile e- Öğrenme  Portalına oturum açabilirsiniz.

Anadolu Üniversitesi örgün  program   öğrencileri  de portalda " Öğrenci   Numarası " ile oturum açabileceklerdir.

Yabancı uyruklu örgün  program   öğrencileri  portalda "9..." ile başlayan " Öğrenci   Numarası " ile oturum açabileceklerdir.

Eğer  öğrencimiz  değilseniz, yukarıdaki kutucuğa "konuk" yazarak e- Öğrenme  Portalına oturum açabilirsiniz. Ancak bu durumda, çoğu hizmetimizden sınırlı olarak yararlanabilirsiniz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.