5 Ekim 2013 48.özel güvenlik sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?Soru ve cevaplar Tıkla indir

5 Ekim 2013 48.özel güvenlik sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?Soru ve cevaplar Tıkla indir
5 Ekim 2013 48.özel güvenlik sınavı cumartesi günü yapıldı ve sınava giren özel güvenlik adayları sınav soruları ve cevapları‘nın ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Özel güvenlik sınav soruları sınavdan sonra hemen yayınlanmamaktadır.

5 Ekim 2013 48.özel güvenlik sınavı cumartesi günü yapıldı ve sınava giren özel güvenlik adayları sınav soruları ve cevapları ‘nın ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Özel güvenlik sınav soruları sınavdan sonra hemen yayınlanmamaktadır.

48. ÖGG Sınavı Temel Eğitim ve Yenileme Soru ve Cevapları ne zaman açıklanacak? bu ve benzeri merak ettiğiniz sorulara haberimizde cevap bulabilirsiniz. 5 Ekim 2013 cumartesi günü 48. ÖGG Sınavı Soru ve Cevapları sınavdan sonraki hafta büyük olasılıkla 7 ekim salı günü yayınlanacaktır.  Sizler için soru ve cevapların açıklanma tarihi takip ediyoruz.

Sınav sonuçları bu ayın 25.'inde belli olacak.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.