5 Mart Özel Acıbadem Koleji Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları

5 Mart Özel Acıbadem Koleji Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları
Bu yazımızda sizlere 5 Mart Özel Acıbadem Koleji Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda bilgiler vereceğiz.

Acıbadem Koleji 2016-2017 Eğitim Öğretim dönemi Bursluluk Sınavı tarihi açıklandı. Acıbadem koleji Bursluluk Sınavına resmi ve özel okullarda ki tüm 4, 5, 6, ve 7. Sınıf öğrencileri katılabilecek.

Özel Acıbadem Koleji Bursluluk Sınavına girecek olan ilkokul 4. sınıf ile ortaokul 5, 6, ve 7. Sınıf öğrencileri sınavdan aldıkları başarıya ve puana göre 2016-2017 eğitim öğretim yılında burslu eğitim alma imkanına hak kazanacak. Bursluluk Sınavı Sonucuna göre 1. öğrenciye %100, 2. Öğrenciye %75, 3. Öğrenciye %50 burs sağlanacak. Acıbadem Koleji Bursluluk Sınavı için son başvuru tarihi 4 Mart 2016. Acıbadem Koleji Bursluluk Sınavına Başvurmak için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

Acıbadem Koleji Bursluluk Sınavı Ne Zaman?

  • Acıbadem Koleji Bursluluk Sınavı 5 Mart 2016 Cumartesi günü yapılacak

Acıbadem Koleji Bursluluk Sınavı Saat Kaçta Yapılacak?

  • Acıbadem Koleji Bursluluk sınavı saat 10.00-12:00 saatlerinde yapılacak.

Acıbadem Koleji Bursluluk Sınavı Nerede Yapılacak?

  • Bursluluk Sınavı Özel Acıbadem Kolejinde gerçekleştirilecek.

Acıbadem Koleji Bursluluk Sınavı Ne Kaç Saat Sürecek?

  • Acıbadem Koleji Bursluluk Sınavı 120 dakika sürecek.

Acıbadem Koleji Bursluluk Sınavında Kaç Soru Sorulacak?

  • Acıbadem Koleji Bursluluk Sınavında 90 soru sorulacak.

Özel Acıbadem Koleji Bursluluk Sınavı Konuları Neler? Sınavda Ne Sorulacak?

  • Özel Acıbadem Koleji Bursluluk Sınavında Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, İngilizce ve Din kültürü derslerinden sorular sorulacaktır.

Acıbadem Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları, 5 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirilecek olan bursluluk sınavı ile ilgili değerlendirmenin tamamlanmasını müteakiben açıklanacak. Sınav sonuçları açıklandığında öğrencinin burs almaya hak kazanıp kazanmadığını, yukardaki Acıbadem Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları sorgulama linkine tıklayarak öğrenebilirsiniz.

0
0
0
1
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.