5. Sınıf Meb Sosyal Bilgiler Öğrendiklerimi Uyguluyorum Cevapları

5. Sınıf Meb Sosyal Bilgiler Öğrendiklerimi Uyguluyorum Cevapları
5. Sınıf Sosyal Bilgiler Meb Yayınları Öğrendiklerimi Uyguluyorum Sayfa 12, 13 Etkinlik Soruları ve Cevaplarını haberimizin devamından okuyabilirsiniz.

5. Sınıf Meb Yayınları Öğrendiklerimi Uyguluyorum

5. Sınıf Sosyal Bilgiler Ders Kitabı Meb Yayınları 1. Ünite Birey ve Toplum Sayfa 12, 13 Öğrendiklerimi Uyguluyorum Etkinlik Soruları ve Cevapları

5. Sınıf Meb Sosyal Bilgiler Sayfa 13 Cevabı

Sosyal Bilgiler dersinde öğrendiği bilgilerin vatandaş olarak Zehra’ya ne tür katkıları olmuştur? Yazınız.
Zehra sosyal bilgiler dersinde vatandaş olarak hakkını dilekçe ile arayabileceğini öğrenmiştir. Belediyeye yazdıkları dilekçelerle mahallenin problemi çözülmüştür.

Sosyal bilgiler dersinde öğrendiklerinizin size ne gibi faydaları oldu? Örnekler veriniz.
Hem tarihimizi hem de ülkemizle birlikte dünyadaki kültürleri tanıma fırsatı da buluruz. Hem ülkemizde hem de farklı ülkelerde yaşamış önemli insanların yaptıklarından haberdar oluruz.

Kültürümüzün tarihimizin öğrenilmesi ulusal bilincimizi geliştirir. Kültürel mirası koruma konusunda da duyarlı olmamızı sağlar.

Yaşadığımız çevreyi, ülkemizi ve dünyayı daha iyi tanırız. Benzer ve farklı özelliklerimizin farkında oluruz. Çevremize karşı hassas oluruz.

193
475
217
176
162
166
614
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.