5M Migros şubeleri nerelerde var, hangi il ve ilçelerde var

5M Migros şubeleri nerelerde var, hangi il ve ilçelerde var
Migros Süpermarketleri’nin hipermarket tarzında kurulan, gıdadan temizliğe, beyaz eşyadan mobilyaya, alkollü içeceklerden cep telefonuna kadar geniş bir yelpazede hizmet veren aynı zamanda en büyük Migros marketi olan 5M Migros nerede var,

5M MİGROS MAĞAZALARI SAYISI

Migros marketlerinin Jet Migros, M, MM, MMM ve 5M olmak üzere dört tür market tipi bulunuyor. Bunlardan en sonuncusu ve en büyüğü ise 5M Migros Mağaza sayısı ile en az olanı aynı zamanda. Kurulduğu ilk zamanlarda İstanbul, İzmir, Kayseri, Malatya, Antalya ve Manisa olmak üzere 6 şubesi bulunan 5M Migroslar şimdilerde çok sayıda mağaza ile hizmet vermekte. Aşağıda 5M Migros şube adresleri, telefon numaraları ve iletişim bilgileri yer alıyor.

5M Migros İstanbul
5M Migros Ankara
5M Migros İzmir
5M Migros Antalya
5M Migros Manisa
5M Migros Kayseri
5M Migros Malatya
5M Migros Samsun
5M Migros Adana
5M Migros Muğla
5M Migros Diyarbakır
5M Migros Şanlıurfa
5M Migros Kahramanmaraş
5M Migros Aydın
5M Migros Afyon
5M Migros Edirne
5M Migros Tekirdağ
5M Migros Kocaeli
5M Migros Sakarya
5M Migros Nevşehir
5M Migros Malatya

Güncel mağazalar için tıklayınız

4
29
3
0
2
2
25
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum