6. Sınıf Meb Sosyal Bilgiler Sayfa 185 Cevapları

6. Sınıf Meb Sosyal Bilgiler Sayfa 185 Cevapları
6. Sınıf Meb Yayınları Sosyal Bilgiler Araştıralım Sayfa 185 Cevapları

Seçmeyi düşündüğünüz mesleği tabloda verilen açıklamalar doğrultusunda araştırınız. Araştırma sonuçlarınızı tabloda verilen ilgili alanlara yazınız.

  • Mesleğin Adı:  Doktor
  • Mesleğin Gerektirdiği Kişilik Özellikleri:  Çalışkan olmak, sabırlı olmak, dikkatli olmak, soğukkanlı olmak, öğrenmeyi sevmek, pes etmemek ve insanları sevmek.
  • Mesleğin Gerektirdiği Beceriler:  Konuşma becerisi olmalıdır. Zaman tanzimi becerisi olmalıdır. El hızı becerisine sahip olmalıdır. Karar verme yeteneğine sahip olunmalıdır.
  • Mesleğin Eğitim Süreci: Üniversite eğitim süresi 6 yıldır. Daha sonra uzmanlık için eğitim sürer. 6 yıllık da bir uzman doktor eğitim süresi vardır. Ayrıca TUS sınavından başarılı olma şartı aranır.

1100
1300
2300
213
207
207
2400
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
2 Yorum