6. Sınıf Sosyal Bilgiler Ders Kitabı Sayfa 150 Cevapları Anadol Yayıncılık

6. Sınıf Sosyal Bilgiler Ders Kitabı Sayfa 150 Cevapları Anadol Yayıncılık
6. Sınıf Anadol Yayıncılık Sosyal Bilgiler Sayfa 150 Sıra Sizde Soruları ve Cevaplarını yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Yanda verilen görselde bulunan etiket nedir? Sizce bu etiket ne işe yaramaktadır? Düşüncelerinizi arkadaşlarınızla paylaşınız.

Kitap, CD, DVD gibi süresiz yayınların üzerlerinde bulundurulması gereken baskılı etikete bandrol adı verilir. Bandrol, fikir ve sanat eserlerinin izin alınmadan çoğaltılmasını ve kopyalanmasını engellemek için bu eserlerin üstüne yapıştırılır.

Sıra Sizde

Kendinizi aşağıda verilen kişilerden biri olarak düşününüz.

  • Sinema filmi çeken bir yönetmen
  • Kitabı olan bir yazar
  • Müzik albümü olan bir sanatçı

Uzun uğraşlar sonucunda emeğinizi, vaktinizi ve paranızı harcayarak ortaya çıkardığınız ürünlerin yasal olmayan yollardan satıldığını gördüğünüzde neler hissedersiniz? Düşüncelerinizi aşağıdaki noktalı yerlere yazarak arkadaşlarınızla paylaşınız.

Çok üzülürüm. Hemen güvenlik birimlerine haber veririm. Onlar da gereken cezai işlemi hemen yaparlar. Böylece ben de emeğime sahip çıkmış olurum.

357
1421
356
75
143
74
402
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.