7-8 temmuz 2012 KPSS soruları cevapları osym.gov.tr adresinde yayınlanmadı

7-8 temmuz 2012 KPSS soruları cevapları osym.gov.tr adresinde yayınlanmadı
7-8 temmuz 2012 KPSS soruları cevapları sitemizde olacaktır. 2012 KPSS sınavı heyecanı start aldı. KPSS heyecan bugün ve yarın son sürat devam edecektir.

7-8 temmuz 2012 KPSS soruları cevapları sitemizde olacaktır. 2012 KPSS sınavı heyecanı start aldı. KPSS heyecan bugün ve yarın son sürat devam edecektir.

KPSS soruları cevapları osym tarafından açıklandıktan sonra sitemizde eş zamanlı olarak eklenecektir.

2012 KPSS Lisans sınavı 07-08 Temmuz 2012, cumartesi ve pazar, sabah ve öğleden sonra olmak üzere dört oturumda gerçekleşecek. Genel yetenek ve genel kültür sorularından oluşan sınavın ilk basamağı başladı. Sınav öncesi öğrenciler aileleriyle birlikte sınav yerine geldi. Genel kültür ve genel yetenek sınavının cevaplama süresinin bitiminin ardından yabancı dil sınavına girecek öğrencilere yabancı dil test kitapçığı dağıtılacak.

ÖSYM: KPSS soruları ile ilgili iddialar asılsız

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), bazı internet sitelerinde sınav sorularına ait asılsız iddialarda bulunulduğunu belirterek, “İddia edilen sorular incelendiğinde, kesinlikle ÖSYM’nin kullandığı görüntüde ve düzende olmadığı, imla kuralları, noktalama işaretleri, sorulardaki eksiklik vb. diğer detayların soruların, sınava giren aday/adayların hafızasında tutarak bazı yayın organlarına kasıtlı olarak servis ettiği, sonradan zihinde tamamlanmış sorulardan oluştuğu görülmüştür.” açıklamasını yaptı.

ÖSYM’den yapılan yazılı açıklamada, 2012-KPSS Lisans Sınavının 81 il merkezi ve Lefkoşa’da yapılan cumartesi sabah ve cumartesi öğleden sonra oturumlarının gerçekleştirildiği hatırlatıldı. ÖSYM’nin, sınav güvenliğine yönelik almış olduğu tedbirlerin sınavın iki oturumunda da uygulandığı ve oturumların sorunsuz olarak tamamlandığı belirtildi.

Sınavın Genel Kültür ve Genel Yetenek Testinin uygulandığı cumartesi sabah oturumuna 987 bin 352 adayın, Eğitim Bilimleri Testinin uygulandığı öğleden sonra oturumuna ise 299 bin 709 adayın katıldığı kaydedildi.

2012-KPSS LİSANS

SORU KİTAPÇIKLARI VE YANITLARI

SINAV TARİHİ: 7-8 Temmuz 2012 Cumartesi Sabah Oturumu

Genel Yetenek-Genel Kültür Testi ve Cevap Anahtarı

Yabancı Dil Testi ve Cevap Anahtarı (İngilizce)

Yabancı Dil Testi ve Cevap Anahtarı (Fransızca)

Yabancı Dil Testi ve Cevap Anahtarı (Almanca)

Cumartesi Öğleden Sonra Oturumu

Eğitim Bilimleri Testi ve Cevap Anahtarı

Pazar Sabah Oturumu

Hukuk-İktisat-İşletme-Maliye-Muhasebe Testi ve Cevap Anahtarı

Pazar Öğleden Sonra Oturumu

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri-Ekonometri-İstatistik-Kamu Yönetimi-Uluslararası İlişkiler Testi ve Cevap Anahtarı

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.