8. sınıf Yerleştirmeye Esas Puanları (YEP) açıklanma tarihi belli oldu

8. sınıf Yerleştirmeye Esas Puanları (YEP) açıklanma tarihi belli oldu
2015 TEOG sonuçları açıklandı. Millî Eğitim Bakanlığı, tercih ve yerleştirme sürecine ilişkin açıklamayı yaptı. Lise Yerleştirme puanını etkileyen TEOG'dan sonra gözler 8.Sınıf yerleştirme puanları yani YEP Sonuçlarının açıklanma tarihine kilitlendi. Peki

2015 TEOG sonuçları açıklandı. Millî Eğitim Bakanlığı, tercih ve yerleştirme sürecine ilişkin açıklamayı yaptı. Lise Yerleştirme puanını etkileyen TEOG'dan sonra gözler 8.Sınıf yerleştirme puanları yani YEP Sonuçlarının açıklanma tarihine kilitlendi. Peki Tercihlere esas kontenjan tabloları ile 8. sınıf Yerleştirmeye Esas Puanları ne zaman açıklanacak?

2015 TEOG sonuçlarının ne zaman açıklanacağına ilişkin MEB'ten henüz açıklama gelmedi. Ancak geçen yıl TEOG sonuçları Haziran ayında e-okul.meb.gov.tr'den açıklanmıştı. MEB tarafından bir değişiklik yapılmadığı takdirde Millî Eğitim Bakanlığı, tercih ve yerleştirme sürecine ilişkin takvimine göre, 8 Haziran´da TEOG sonuçları ilan edilecek.

TEOG SONUÇLARI (e-okul.meb.gov.tr)

TEOG sonuçları e-okul Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden açıklanacak. e-okul.meb.gov.tr adresine giren veliler Öğrenci TC Kimlik Numarası ve Öğrenci Okul Numarası'nı sisteme girip TEOG 2015 sonuçlarını görebilecekler.

TEOG SONUÇLARI SORGULAMA

 

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.