9-10 Nisan ATA AÖF bahar dönemi ara sınav soru ve cevapları açıklandı mı

9-10 Nisan ATA AÖF bahar dönemi ara sınav soru ve cevapları açıklandı mı
9-10 Nisan 2022 ATA AÖF bahar dönemi ara sınav soru ve cevapları açıklandı mı, ATA AÖF sınavının ardından soru-cevap duyurusu için adaylar bekleme başladı. Peki, ATA AÖF sınav sonuçları ve ATA AÖF soruları ve cevapları ile ilgili merak edilenler…

ATA AÖF bahar dönemi vizeleri 9 Nisan Cumartesi ve 10 Nisan Pazar günü tamamlanacak. Sınavda her dersten 20 soru sorulacak. ATA AÖF soru ve cevap anahtarının açıklanacağı tarih ise açıklanmadı. Sınavda tüm oturumlar tamamlandıktan sonra soru ve cevap anahtarlarının açıklanması bekleniyor. Konu hakkında bir açıklama geldiğinde haberlerimizde yer vereceğiz.

ATA AÖF'den ara sınavlarla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Fakülte Ara (Vize) Sınavı 09-10 Nisan 2022 tarihlerinde, üç oturumda, yüz yüze yapılacaktır.

Ara (Vize) Sınav Giriş Belgenizi https://obs.atauni.edu.tr/ adresinden alabilirsiniz. Sınav giriş belgenize aynı zamanda AtaMeta uygulamamızın “Sınav İşlemleri” katından da ulaşabilirsiniz.

Her ders için sınav süresi 30 dakikadır.

Sınav başladıktan sonra ilk 15 dakika içerisinde gelen öğrenciler sınav salonlarına alınır, her ne sebeple olursa olsun ilk 15 dakika sonrasında gelenler kesinlikle sınava alınmayacaktır. Sınava geç başlayan (ilk 15 dakika içinde gelen) öğrencilere ek süre verilmez.

Blok uygulama dersleri hariç, diğer derslerde ders başarı notuna Ara Sınav puanının katkısı %30, Yarıyıl Sonu/Bütünleme Sınav puanının katkısı %70’tir.

Sınav sonuçlarının değerlendirilmesinde dört yanlış cevap bir doğru cevabı götürmektedir.

Sınava girerken yanınızda OBS üzerinden alacağınız Sınav Giriş Belgesi, Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi (T.C. kimlik kartı, Nüfus Cüzdanı, Süresi Geçerli Pasaport, Sürücü Belgesi) ile yumuşak uçlu kurşun kalem ve silgi bulundurmanız gerekmektedir.

Bu iki belgeden herhangi birini yanında bulundurmayan öğrenciler sınava alınamayacaklardır.

4
1
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.