94. Temel Eğitim ve 70. Yenileme Eğitimi Özel Güvenlik Sınavı

94. Temel Eğitim ve 70. Yenileme Eğitimi Özel Güvenlik Sınavı
2021 Sınav takvimine göre Özel Güvenlik 94. Temel Eğitim ve 70. Yenileme Eğitimi Sınavı 17 Ekim 2021 Pazar günü gerçekleşecek.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen Özel Güvenlik sınavı (ÖGG) her yıl belirlenen tarihler arasında yapılıyor. EGM tarafından paylaşılan sınav takvimine göre, Özel Güvenlik 94. Temel Eğitim Ve 70. Yenileme Eğitimi Sınavı ekim ayında gerçekleştirilecek. Peki, ÖGG ne zaman, ayın kaçında yapılacak?

Emniyet Genel Müdürlüğü’nce (EGM) gerçekleştirilen Özel Güvenlik sınavlarından biri ekim ayında yapılacak. Özel Güvenlik 94. Temel Eğitim Ve 70. Yenileme Eğitimi Sınavı 17 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek.

EGM tarafından düzenlenen ÖGG sınavı yine Emniyet Müdürlüğü'nün https://onlineislemler.egm.gov.tr/ isimli internet hesabından açıklanacak. Sonuç açıklandığı andan itibaren sorgulamak için T.C. kimlik numaranızı bilmeniz ve güvenlik kodunu doğru girmeniz gerekiyor

53
63
53
31
15
3
62
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.