A101 Market sayısı

A101 Market sayısı
Discount marketçilik yani Türkçesi indirim marketçiliği – mağazacılığı sektöründe Türkiye’nin önde gelen marketlerinden birisi olan A101 mağazaları nerelerde var, şube sayısı, bulunduğu iller ve bölgeler ile semtler, mahalleler hakkında bilgiler.

EN YAKIN A101 ŞUBELERİ NEREDE VAR?

Her ne kadar bugün, şube sayısı yeterli olan ya da olmayan her süpermarket zinciri kendisine ”ulusal marketler zinciri” sloganını yapıştırsa da, bu sloganı tam anlamıyla hak eden marketler zinciri A101 Mağazaları’dır. Bunun da nedeni, 81 ilin tamamında hizmet vermesi. Aynı zamanda 81 ilin tamamında hizmet veren ilk ve tek süpermarketler zinciri olması. Öyleki son yıllarda güvenlik konusunda ciddi sıkıntılar bulunan birçok ilde dahi şube açarak hem ticari hem de sosyal açıdan başarılı girişimlerde bulunmuş bir perakende satış zinciri A101 market şubeleri nerelerde var sorusunun cevabı da otomatik olarak ”Tüm Türkiye’de” diyerek tamamlanabilir.

A101 Türkiye’nin 81 ilinde, 914 ilçesinde, 6850 mahallesinde 9000 üzerinde mağazası var.

Şubeleri öğrenmek için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

27
49
32
13
9
15
9
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.