Açık fikirlilik, duyarlılık, paylaşımcılık ve .......... insanı insan yapan ayırt edici niteliklerde

Açık fikirlilik, duyarlılık, paylaşımcılık ve .......... insanı insan yapan ayırt edici niteliklerde
Açık fikirlilik, duyarlılık, paylaşımcılık ve........................................insanı insan yapan ayırtedici niteliklerdendir konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Açık fikirlilik, duyarlılık, paylaşımcılık ve .................................. insanı insan yapan ayırt edici niteliklerdendir

Cevap : Dayanışma
Dayanışma, toplumun kurum ve kuruluşları ile ortak değerler konusunda birleşmesi ve birlikte hareket etmesine dayanışma ismi verilir. Toplumda bazı faaliyetler ve değerler çok önemlidir. Dayanışma da bu kıymetli değerler arasında yer alır. Dayanışma halinde olmak her toplum için çok gereklidir. Toplumda insanların huzurlu ve mutlu olması, kendilerini güvende hissetmesi için dayanışma çok önemlidir. Dayanışma, toplumsal değerler açısından çok önemlidir.

Dayanışma TDK anlamı nedir

1. isim Dayanışmak işi, tesanüt.

2. isim, toplum bilimi Bir topluluğu oluşturanların duygu, düşünce ve ortak çıkarlarda birbirlerine karşılıklı bağlanması, tesanüt.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.