Açık Öğretim Fakültesi Kayıtları Başladı AÖF Kayıtları İçin TIKLA

Açık Öğretim Fakültesi Kayıtları Başladı AÖF Kayıtları İçin TIKLA
2013- 2014 Açık Öğretim Fakültesi Kayıtları Başladı. AÖF Kayıtları için TIKLAYINIZ

AÖF kayıt işlemleri resmi sitesi olan http://www.anadolu.edu.tr'den yapılıyor.  Kayıt yaptıranlar buradan kayıtlarını yaptırabilirler.

AÖF kayıt tarihleri Anadolu Üniveristesi'nin resmi sitesinden duyuruldu. AÖF öğrencileri yeni kayıt işlemlerini ve derslerini buradan takip edebilirler.

AÖF Kayıt Yenileme Tarihleri Açıklandı

AÖF kayıt tarihleri Anadolu Üniveristesi'nin resmi sitesinden duyuruldu. AÖF öğrencileri yeni kayıt işlemlerini ve derslerini buradan takip edebilirler. Açıköğretim Fakültesi öğrencileri kayıt işlemlerini son güne bırakmadan yapmaları duyruldu.

 Kayıt tarihleri Anadolu Üniversitesi'nin anadolu.edu.tr adresinden duyuruldu. Yeni kayıt ve kayıt yenileme tarihlerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. AÖF tarafından "önemli not" olarak yapılan açıklamada Kayıt gruplarının Internet Başvuru işlemleri belirtilen tarihlerin ilk günü saat 00:00'da başlayacak, son günü saat 17:00'da sona erecektir" denildi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.