Açıköğretim 2012-2013 Bahar Dönemi Ara Sınav Giriş Yerleri Açıklandı

Açıköğretim 2012-2013 Bahar Dönemi Ara Sınav Giriş Yerleri Açıklandı
4-5 Mayıs Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan Kredili sistem bahar dönemi sınav giriş belgeleri Anadolu Üniversite’sinin açıköğretim öğrencileri sayfasında yayınlandı.

Aöf 4-5 Mayıs Bahar Dönemi Ara Sınav Giriş Yerleri Açıklandı

Açıköğretim 2012-2013 bahar dönemi ara sınav giriş yerleri açıklandı . 4-5 Mayıs Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan Kredili sistem bahar dönemi sınav giriş belgeleri Anadolu Üniversite’sinin açıköğretim öğrencileri sayfasında yayınlandı. Anadolu Üniversitesi öğrencilerin sınava girecekleri okulların yerlerini önceden öğrenmeleri ve sınav günü sıkıntı yaşamamaları için sınavdan 20 gün önce sınava giriş belgesini yayınladı

AÇIKÖĞRETİM 4-5 MAYIS ARA SINAV GİRİŞ BELGESİ

Sınav Hakkında Hatırlatmalar…

4-5 Mayıs’ta yapılacak olan ara sınav’da kitaptaki ünitelerin yarısından sorumlusunuz. Bu sınav sonucuna göre aldığınız notun %30, final sınavında aldığınız notun %70′i toplanır ve bu sizin ders geçme notunuz olur. Ara sınavda 70 alan bir kişinin normal olarak geçmek için finalde 42 alması yeterlidir. Dolayısı ile ara sınavlarda ne kadar yüksek notlar alırsanız finalde de o kadar rahat olursunuz. Sınavlarda yanlışlar doğruları götürmediği için bilmediğiniz soruları önce şık eleme yöntemi, ile doğru cevaba en uzak şıkları eleyip kalanlar içinden size en doğru gelenini işaretleyin. Ayrıca sınavlarda daha yüksek notlar almak için Aöf Sınavları İle İlgili  İpuçları  ve Test Çözme Teknikleri konumuzu okumanızı öneriyorum.

AÖF 4-5 MAYIS ARA SINAVI GİRİŞ BELGESİNİ ÇIKARMA

Öncelikle BURAYA tıklayın,

Açılan sayfadan Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu (TÜRKİYE) linkine tıklayın.

Açılan öğrenci giriş sayfasında, T.C. Kimlik numarıınızı ve Aöf bürolarından edindiğimiz şifremizi giriyoruz.  (Eğer şifreniz yoksa veya unuttu yada kaybetti iseniz size en yakın aöf bürosundan yeni şifre alabilirsiniz. )

Öğrenci sayfamızda üst menüde  SINAV GİRİŞ BELGESİ yazılı olan yere tıklıyoruz.

Açılan sayfadan sınav giriş yerlerinizi görebilir ve sınav giriş belgenizin çıktısını alabilirsiniz.

Unutmayın  SINAV GİRİŞ BELGESİ OLMADAN SINAVA GİREMEZSİNİZ.

Sınava girecek adaylara başarılar dileriz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.