Açıköğretim Sınav Giriş Belgesi Çıkarma

Açıköğretim Sınav Giriş Belgesi Çıkarma
Anadolu Üniversiesi Açıköğretim Fakültesi 2011-2012 eğitim yılından itibaren artık sınava giriş belgelerini adreslere göndermeyecek ve internet üzerinden yayınlayacaktır arkadaşlar.

Sınava giriş belgelerinizi aşağıda tarif ettiğim şekilde internetten çıkaracaksınız yada sınavlara bir hafta kala herhangi bir Aöf bürosuna giderek sınava giriş belgenizi alabileceksiniz.

KREDİLİ SİSTEM ÖĞRENCİLERİ İÇİN SINAV GİRİŞ BELGESİNİ NASIL ALACAKSINIZ;

Kredili Sistem Öğrenci Girişi SOLDAKİ YAZIYA TIKLAYIN adresinden T.C. Kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yaparak sol üstte yer alan menülerden ” Sınav Giriş Belgesi ” linkine tıkladığınızda bilgileriniz karşınıza çıkacaktır. Yazıcıdan çıktı almak için sayfanın en altında link bulunmaktadır. Eğer şifreniz yoksa size en yakın Aöf bürosuna başvurarak şifre alabilirsiniz. Sınava giriş belgenizden çıktı almayı ihmal etmeyin.

Eğer evinizde yazıcınız yoksa veya çıktı almaya imkanınız yoksa veya sınava giriş belgesini öğrenemiyorsanız en yakın AÖF bürosuna uğrayarak da bu belgeyi temin edebilirsiniz.

SINAVA GELİRKEN YANINIZDA BULUNMAMASI GEREKENLER
Aşağıdakilerden herhangi birinin, kapalı durumda olmasına rağmen yanınızda bulunduğu tespit edildiğinde sınavınız geçersiz sayılacaktır.
1. Cep telefonu, telsiz, çağrı cihazı vb. iletişim araçları.
2. Dersle ilgili her türlü kitap, not vb.
3. Fotoğraf makinesi, kamera vb. görüntü kaydetmeye yarayan cihazlar.
4. Databank, taşınabilir bilgisayarlar vb. veri depolamaya elverişli elektronik cihazlar.
5. Ruhsatlı veya ruhsatsız her türlü silah

ÖNEMLİ UYARILAR
1. Kimlik kontrolleri, üst arama ve salona yerleştirme işlemlerinin zamanında tamamlanabilmesi için sınav saatinden bir saat önce sınava gireceğiniz binanın kapısında hazır bulununuz.
2. Sınava 15 dakikadan daha fazla gecikenler sınava alınmayacaktır. Sınav başladıktan sonraki ilk 15 dakika içinde, sınava geç kalan öğrenciler, Bina Sınav Sorumlusunun yazılı izin vermesi halinde sınava alınacaktır.
3. Yumuşak uçlu siyah yazan birkaç kurşun kalem ve iz bırakmadan silen silgi yanınızda olmalıdır. (Cevap Kağıdına siyah kurşun kalem dışında bir kalemle yapılacak işaretlemeler okutulamamaktadır.)
4. Öğrenci ve sınav hizmetleri için http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresini kullanınız.
5. Öğrenci Kimlik Kartı veya Öğrenci Tanıtım kartınızı henüz almamışsanız, bağlı olduğunuz büronuzdan alınız.
6. Sınav sırasında hesap makinesi kullanılabilir. Ancak, alfabetik tuş takımı bulunan hesap makineleri (Databank, taşınabilir bilgisayarlar vb. özel elektronik cihazlar) kullanılmayacaktır.
7. Kıtalarından izinli olan er-erbaşlar dışında, resmi kıyafetle sınava girilmeyecektir.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.