Açıköğretim Sınav Giriş Belgesi Çıkarma - aof.anadolu.edu.tr

Açıköğretim Sınav Giriş Belgesi Çıkarma - aof.anadolu.edu.tr
Açıköğretim Sınav Giriş Belgesi Çıkarma - aof.anadolu.edu.tr

Aöf Kredili Sistem Öğrenci Girişi

Anadolu Üniversiesi Açıköğretim Fakültesi Öğrencileri 2012-2013 eğitim yılından itibaren artık sınava giriş belgelerini, aöf sınav sonuçlarını, ve aöf büro hizmetlerini tek bir internet adresinden alacaklardır. Sınav giriç belgeleri adreslere göndermeyecek ve internet üzerinden yayınlayacaktır. Aöf büro hizmetlerini ve sınav sonuçlarını aşağıda belirttiğim internet adresinden yapacaksınız. Ders notlarınızı, derslerden geçip kaldığınızı, ortalamalarınız, adres ve telefon numarası değişikliğini aşağıda belirttiğim internet sitesindne yapacaksınız. Sınava giriş belgelerinizi aşağıda tarif ettiğim şekilde internetten çıkaracaksınız yada sınavlara bir hafta kala herhangi bir Aöf bürosuna giderek sınava giriş belgenizi alabileceksiniz.
.
Aöf Kredili Sistem Öğrenci Giriş Adresi : Aöf Öğrenci Girişi

Aöf Büro hizmetleri ve aöf sınav sonuçları, sınavlardan aldığınız notlar, adres değişiklikleri ve bir çok işlemi artık yukarıdaki adresten yapacaksınız. Siteye giriş yapabilmek için Aöf bürolarından şifre temin etmeniz gerekmektedir. Şifrenizi aldıktan sonra değiştirebilisiniz. Eğer şifrenizi unuttu veya kaybettiyseniz ve şifre hatırlatma kaydı yapmadıysanız tekrar aöf bürosuna gidip yeni şifre almak durumundasınız.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.