Acun Ilıcalı Kimdir? Nereli Kaç Yaşında?

Acun Ilıcalı Kimdir? Nereli Kaç Yaşında?
Televizyon dünyasının çok önemli isimlerinden biri olan Acun Ilıcalı Kimdir? nereli? kaç yaşında? merak ediyorsanız doğru yerdesiniz.Hem sunucu hem yapımcı.

Acun Ilıcalı Kimdir? Nereli Kaç Yaşında?

Acun Ilıcalı 1969 yılında Edirne’de doğmuştur.Birçok önemli programın sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlenmiştir.Aslen Erzurumludur.Annesinin ismi İlknur babasının ismi ise Ergün’dür.Kendisi 2 kardeştir ve abisi vardır.İlk Öğretime 5 yaşındayken başlamıştır.Lise hayatına ise İstanbul’da devam etmiştir.Kadıköy Anadolu Lisesini bitirmiş ve ardındanda İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliğini kazanmıştır.Fakat Üniversite yaşamı 7 yıl sürmüş mezun olamadan bitmiştir.

19 Yaşındayken 1988 tarihinde Seda Ilıcalı ile evlenmiştir ve Banu isminde bir kız çocuğu olmuştur.Kızının doğumu sonrası yaklaşık 10 at sonra 1990 tarihinde anne ve babasını trafik kazasında kaybetmiştir.

1994 tarihinde Motor sürerken büyük bir kaza geçirmiştir.Kaza sırasında arkasında oturan çok yakın arkadaşı hayatını kaybetmiştir.Acun Ilıcalı’nın ise sol kolu kırılmış ve 36 tane dikiş atılmış ardındanda platik takılmıştır.1995 tarihinde kot üzerine dükkan açmış fakat başarı sağlayamadı.Bir arkadaşına rastlamasıyla beraber hayatı değişmiştir.Kendisi koyu bir Fenerbahçe taraftarı olmasına rağmen Beşiktaş Muhabirliği görevini yapmıştır.Yıldızı parladıktan sonra Show Tv’ye transfer olmuştur ve Televole programını sunmaya başladı.
Acun Ilıcalı Hangi Takımlı? Fenerbahçelidir.

Televole programı en fazla izlenen programlar arasında kendini buldu.Hem spor hemde magazin açısından fazlaca izlenildi.Televole sonrasında Acun Firarda programı ile tüm dünyayı turlamaya başladı.Gezi programları arasında en fazla izlenen program oldu.Bu program ile beraber 100’ü geçkin ülkeyi programa taşıdı.

2005 tarihinde Acun Medya isimli prodiksiyon şirketini kurma başarısı gösterdi.Survivor Turkiye, Var mısın Yok musun, Yetenek Sizsiniz ve daha birçok programda yapımcılık yaptı.Yetenek sizsiniz programında sadece yapımcılık değil aynı zamanda Juri üyesi olarakta görev yapan bir isimdir.Üniversiteler başta olmak üzere birçok yerde Stand up gösterileri yaparak gezdiği yerlerdeki yaşadıklarını komik bir şekilde izleyenlerle paylaşmıştır.

Acun Ilıcalı 1. evliliğini 19 yaşında yapmış, 2. evliliğini 2003 tarihinde yapmıştır.3 kız çocuk sahibidir.

14 Kasım 2013 yılında muhabir olarak girmiş olduğu TY sektöründe Önemli bir yere gelmiş ve Tv8’i satın almıştır.Tv8’i satın aldıktan sonra Yetenek Sizsiniz dahil yapımcısı olduğu hemen hemen tüm programları Tv8 kanalına taşımıştır.

2012 tarihindeki Survivor Gönüllüler Ünlüler yarışması adından son derece fazla söz ettirdi.Kendiside o programın yapımcısıydı.

Aldığı ödüller ise şöyledir:
En İyi Erkek Sunucu Altın Arılar Ödülü
2007 yılında Kadıköy Maarif Koleji ve Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği tarafından Kristal Martı ödülüne layık görülmüştür.

2015 itibariyle yeni projelerinin olduğunu tahmin ediyoruz.

Bir biyografi konumuzun daha sonuna gelmiş bulunuyoruz.Acun Ilıcalı Kimdir? nereli kaç yaşında? tüm hepsini konumuzda paylaştık.Bizde gerçekten büyük başarılara imza eden yapımcı ve sunucuya tüm kalbimimizle başarılarının devam etmesini diliyoruz.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.