AIDS ve hepatit B-C hastalıklarından korunmak neler yapılabilir

AIDS ve hepatit B-C hastalıklarından korunmak neler yapılabilir
AIDS ve hepatit B-C hastalıklarından korunmak için manikür, pedikür aletlerinin temizliğine özen gösterme dışında neler yapılabilir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Hastalıkların her birinin farklı bulaşma yolları mevcuttur. Bu durumdan dolayı dikkat edilmesi gerekmektedir. Kişisel kullanılan eşyalar, bu durumdan dolayı oldukça önemlidir. Hastalıkların en büyük engeli kişisel bakım ve temizliktir. Kişiler hastalıklara yakalanmaması açısından sağlıklarını koruma yollarını bilmelidir. Sağlık oldukça pahalıdır ve tedavi de zahmetli bir iştir. Bu yüzden bu söylenen kurallara dikkat edilmeli ve hayatın büyük bir kısmına yer etmelidir.

AIDS hepatit gibi hastalıklar kan ve vücut sıvıları ile bulaşmaktadır. Bu hastalıkların tedavisi henüz günümüzde mümkün değildir. Ancak bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi ile dikkat edilebilir ve yaşam kalitesi arttırılabilir.

216
154
168
154
155
154
169
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.