Aile büyüklerinizden birinin pişmanlık yaşadığı bir anısı

Aile büyüklerinizden birinin pişmanlık yaşadığı bir anısı
Aile büyüklerinizden birinin pişmanlık yaşadığı bir anısını yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Örnek -1 

Annem geçen sene evimizin gıda eksiklerini almak için markete gitmiş. Marketten peynir, sucuk, yumurta, süt almış. Aldıklarının parasını kasaya ödedikten sonra arabasına binmiş. Otoparktaki arabasına binip arabasını çalıştırmış ve hareket etmiş. Tam o esnada bir kedi sesi duymuş. Meğerse arabanın altında bir kedi varmış. Kedi küçük sıyrıklarla bu kazayı atlatmış. Annem bu olaydan dolayı çok pişman olmuş. Bundan böyle arabasını çalıştırmadan önce arabanın altında bir kedinin olup olmadığına her seferinde kontrol etmiş.

Örnek - 2

Bir keresinde babamla pikniğe gitmiştik. Orada oynayan bir köpek vardı. Kendi kendine koşuyordu. Bizde çok sevmiştik. Akşama kadar oynadık eğlendik. Herkes futbol, voleybol oynadı büyükler balık tuttu ama biz o köpekle oynadık. Eve gitme zamanı yaklaşıyordu. Ama biz köpekcikten ayrılmak istemiyorduk. Gitme zamanımız geldiğinde biz gizlice köpeği arabanın bagajına koyduk. Zaten araba ticari arabaydı yani arka koltukta oturan bir kişi köpeği görebilirdi ama üstü örtülüydü. Arabada havladı babam o köpek sesi nereden geliyor dedi. Bizde '' Telefondan geliyor diye yalan uydurduk. Eve gittik. Babam bagajı birde ne görsün. Köpek karşısında. Babam sinirlendi ve köpeği yere koyarak onu kovdu. Biz üzgün üzgün eve gittik. Babam bizim üzüldüğümüzü gördü ve çok üzüldü. Ertesi gün pişman olduğunu söyleyerek özür diledi ve bize bir köpek kaldı. Bahçeye birde kulübe yaptı. O günden sonra köpeğimizle mutlu mesut yaşıyoruz.

1201
1215
275
263
163
265
1506
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.