Aile içinde kararlar alınırken sizin fikrinizin de sorulması size neler hissettirmektedir

Aile içinde kararlar alınırken sizin fikrinizin de sorulması size neler hissettirmektedir
Aile içinde kararlar alınırken sizin fikrinizin de sorulması size neler hissettirmektedir bu konuda sizler kısa bilgiler vereceğiz.

Bana benim de ciddiye alındığımı benim de düşüncelerime saygı gösterildiğini bu evde benim de bir fert olarak söz hakkımın olduğunu anlatmaktadır. Bu da benim özgüvenimi yükseltmektedir.

Hepimiz ailemizle beraber yaşarız. Bu yaşantı içerisinde bazı kararların alınması gerekebilir. Ancak aileyi ilgilendiren her kararda çocukların da fikirleri sorulmalıdır. Çünkü her çocuğun kendi fikrini özgürce söyleme hakkı vardır. Çocuklar ailenin birer parçasıdır ve farklı fikirleri vardır. O yüzden bizi ilgilendiren kararlar söz konusu olduğu zaman, aile içerisinde fikirlerimizi söylemeye kesinlikle çekinmemeliyiz.

Ailemiz bir karar alırken bizim de bazı isteklerimiz olabilir. Bu kararlar içerisinde mutlaka bizim de isteklerimiz yer almalıdır. O yüzden karar alma süreci içerisinde aile büyükleri mutlaka çocuklara da fikirlerini sormalıdır. Çocukların alınacak kararlar konusunda ne istedikleri sorulmalıdır. Bu sayede fikirlerimizi aile büyüklerimize söyleyebilir ve isteklerimizin yerine gelmesine olanak tanıyabiliriz

69
44
105
42
41
41
126
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.